Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Imaš nekje v tem forumu napisano kter brovser podpira certifikate.
Se bo morda kdo oglasil, ki je tam pisal.. Sam sem iskal prej da bi dal linkl. A brezuspešno. Omenjen je bil en meni neznani brskalnik s podporo certifikatom.Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
To bom pa bolj težko našel,mogoče pa ima kdo dostop do klika - pa bo pomagal (upam)
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni
V četrtek 8.12. bo imel Hofer v ponudbi MEDION® LIFETAB® P9514 za 399€. Kaj pravite o tej tablici. Meni se zdi za ta denar super zadeva?
Hofer
SANDROBCitat:
Uporabnik roCkY pravi:
Se bo morda kdo oglasil, ki je tam pisal.. Sam sem iskal prej da bi dal linkl. A brezuspešno. Omenjen je bil en meni neznani brskalnik s podporo certifikatom.Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
To bom pa bolj težko našel,mogoče pa ima kdo dostop do klika - pa bo pomagal (upam)
Sam zadevo rešim tako, da se povežem na stacionarni PC. Nekak mi ni certifikate imet na telefonu, tablici, ker se rabi relativno malo.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
brgo: 650 32gb model z dock..
Jaz sem dal 470€ za 16GB Transformerja s tipkovnico...Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
ksz...
Sem malo pobrskal kaj je primerljivo po specifikacijah:
10" (1.280 x 800)
2-jedrni procesor NVIDIAŸ Tegra™ 2 (1,0 GHz)
32GB, microSD
GPS, quad-band 3G & WiFi
HDMI
kamera spredaj in zadaj
Android 3.2
Galaxy tab 32GB 10.1 690€ (16GB je 520€)
http://www.expansys.si/samsung-galaxy-tab-10-1-3g+wi-fi-32gb-black-225886/
Motorola Xoom 460€
http://www.expansys.si/motorola-xoom-207789/
Torej ta ponudba Mediona ni slaba.
Je pa res, da Medion ni niti približno tako priznan, kot Samsung ali Motorola in z bolj ugodno ceno npr. 299€, bi to bil odličen nakup.
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Določene zadeve ne delajo. Mislim, da je problem java. Sem in tja naletim na stran, kjer nikakor ne morem predvajat videa. Da bi bil samo zvok pa še nisem naletel. Prek 99% zadev pa se da pogledat .
Daj link pa probam.