Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Katera 10' tablica bi pravzaprav bila zdaj top buy? Načeloma mi je vseeno a piše gor čunga lunga, Samsung ali jabolko, samo da zadeva deluje. Pa 500$ definitivno ne dam zanjo! Srfanje, kak word, kak film, nujno pa možnost vstavitve SD kartice ali priklop usb readerja, da lahko pregledam in uredim (barve, crop) fotografije narejene z digitalcem.
ostane ti še asus transformer 400 eur ali 500 eur z dock tipkovnico...
sicer pa tudi sam nisem pameten kaj je v tem trenutku za kupit...
pri vsakem od 3 me nekaj moti
ipad2:
- zaprtost sistema oz. omejenost na itunes. kolikor vem ne moreš kar priklopit zunanjih spominskih/usb kartic in prenašat datoteke (razni dropboxi itd. zame osebno niso zadosten izgovor)
- razen 3g modela (ki pa je dražji) nima GPS
- razmerje ekrana ni 16:9
galaxy tab 10.1
- nima microsd/usb vhodov (je treba dokupit ustrezen adapter)
asus eee pad transformer
+ verzija z dock tipkovnico pa IMO pridobi na skupni (uporabni) vrednosti: USB vhod, sd card reader, dodatna baterija (za skupaj do 16 ur delovanja)...
vse lepo in prav... pomojem bi komot bil to best buy ampak kljub vsemu ima tudi težave:
- zadnje verzije zaenkrat niso rootable
- dock tipkovnica po defaultu ne podpira šumnikov oz. je treba ročno mappirati tipke (za to pa rabiš root)
- kronične težave (poraba baterije v mirovanju, lag pri tipkanju)
to so samo povzetki tistega, kar sem zasledil po raznih forumih, res pa nisem imel priložnosti imeti teh naprav za več kot par minut po rokah...