Android tablica ali iPad

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.200
3.824
113
Pri meni enako. Na 5.00 je bilo zelo pogosto, na 5,01 pa samo občasno.

Tudi Apple ni več to kar je bil.
stupid-1.gif

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Bom kar tole temo uporabil.
Odločil sem se za nakup tablice - prioritetno zaradi otrok za igrce (sta še majhna in špilata bolj pobarvanke, se pogovarjata z mačkom Tomom in podobno) in risanke. Seveda bi ga jst uporabljal tudi za srfanje in branje.
Ker imam že SGS2 mi je Android bolj domač, vendar sem danes v trgovini gledal Ipada in me je kar navdušil. Me pa skrbi kako je s teli ITunesi - nekaj mi je trgovc palamudil samo nisem ravno prepričan. A je možno na Ipada prenašati mp3 s pašnikov in predvsem risanke? Ipad vrti avi? Ali bi bilo potrebno kakšno hackanje?? Ker če ne gre normalno, raje vzamem Androida - za mpr3 vem da omogoča, risank (avi) pa še nisem gledal.
Pa kolega mi je razlagal da je ful problem s sinhronizacijo Ipada na navaden komp in da je nemogoče prenašati slike s kompa. Je to res?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vse dela, na appstoru lepo kupiš "GoodPlayer" za 2.39 eur. pa lahko kar lepo preko wifija prenašaš filme nanj.

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Vse dela, na appstoru lepo kupiš "GoodPlayer" za 2.39 eur. pa lahko kar lepo preko wifija prenašaš filme nanj.
Svoje (s pašnikov)?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Katerekoli ja. Tudi lepo predvaja youtube ofkors.

Pa še na iphone bosta takoj znala delat, ko jima ga boš kupil. :D

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Seveda. Predvaja vse popularne formate audia in videa. V bistvu ti ni treba niti prenašati, ker zna predvajati direktno s shara na računalniku, ftpja, ...

Po drugi strani pa lahko predvaja tudi vse kar imaš na računalniku v itunes. Slaba stran tega pa je da moraš za itunes video najprej konvertirati v mp4 format. Kar sicer ni noben problem, je pa nadležno.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
KSZ

Včeraj sem se spet malo igral s iPad1 in me moti vsaj par stvari:
- kje so šumniki?
- kako lahko predvajaš RTV program preko MMC v živo?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
1. če tiščiš dolgo črko s, c, z, jih ni?
2. ne gre, ker je flash. mogoče s kakim namenskim programom.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Seveda je treba prej nastaviti tipkovnico, Slovenija še ni podprta, daš Hrvaško ali Srbijo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Lahko pusti kar US.... Je vse razen dzja...

Tako je...

Slovenija je bila samo v eni beta verziji... in mi ni jasno, zakaj je niso pustili... Glede srbske ali Hrvaske pa je problem, ker so potem se ostali gumbi prevedeni (Space = Razmaknica, ...)

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Kaj ti je? Model ima iphona s katerim je zadovoljen in ti mu priporočaš android tablico in razlagaš o zabavi z itunesi?

Android ni za ljudi, ki so zadovoljni s katerimkoli applovim izdelkom. Pika.

Ti si izjema
grin1.gif

Tudi jaz sem izjema... Poznam jih še precej
wink-1.gif