Ambilight DA - NE

22. jul 2007
13.394
1.649
113
124
Saj lahko kombiniraš z ostalimi tv-ji klik
grims-1.gif

22. jul 2007
13.394
1.649
113
124
No da še malo obudimo temo, imam par vprašanj o philips tv-jih z ambilightom;
-Ali si kdo že lasti nov tv z androidom?
-Kaj to pomeni tv+dodatno vgrajen android box z možnostjo nalaganja apk. iz playa ali pač tudi tv softwear teče na androidu? Ker drugače je brezveze nabavljati tv-ja z funkcijo boxa, ker že v samem začetku ponuja samo verzijo 4.2.2 ter kako je v bodoče z posodobitvijo tega"boxa". Potem je cenejše vzeti box za 100€ in ga priklpiti na tv.
-Kakšen procesor uporabljajo ti novi tv-ji(dual core, quad core)?
-Zanima me tudi ali je prekljapljanje med programi na novith philips tv-jih še vedno počasno?
-Ali funkcija ambilght deluje tudi, ko predvajajo stvari iz PC-ja in igralnih konzol - hdmi?
No toliko zaenkrat
sprasujem se.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
No da še malo obudimo temo, imam par vprašanj o philips tv-jih z ambilightom;
-Ali si kdo že lasti nov tv z androidom?
-Kaj to pomeni tv+dodatno vgrajen android box z možnostjo nalaganja apk. iz playa ali pač tudi tv softwear teče na androidu? Ker drugače je brezveze nabavljati tv-ja z funkcijo boxa, ker že v samem začetku ponuja samo verzijo 4.2.2 ter kako je v bodoče z posodobitvijo tega"boxa". Potem je cenejše vzeti box za 100€ in ga priklpiti na tv.
-Zanima me tudi ali je prekljapljanje med programi na novith philips tv-jih še vedno počasno?
-Ali funkcija ambilght deluje tudi, ko predvajajo stvari iz PC-ja in igralnih konzol - hdmi?
No toliko zaenkrat
sprasujem se.gif

Cel tv bazira na android platformi. No, muiltimedijski del, če sem bolj natančen. Lahko dowloadaš appe, prostora je 2gb, določeni, kasnejši modeli omogočajo tudi dl appov na zunanji disk ( oz cloud ). Leta 2015 bodo imeli vsi Smart Tvji že android platformo
smile-1.gif

quad core. In ja, dela hitro

Je že dosti bočjše, beri hitrejše, vendar v primerjavi s Sonyjem ali Samsungom še vedno počasneje.

DA !

lp!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam ta čist nov ambilight pa ne vem, če mi je všeč al ne.

mal se bojim, da bi znalo bit moteče, da vidiš še enkrat isto sliko okol tv-ja:)

22. jul 2007
13.394
1.649
113
124
Zanimiva stvar za sliko, ko pa je v sliki še tekst pa ni več v redu.
Kako pa se ta stvar imenuje ter ali se jo da tudi preklapljati v normalen ambilght mode?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Ambriligt je super, če je zadaj lep bel zid vsaj 50 cm okoli Tv-ja, če pa je TV obdan z pohištvom, pa sploh ne pride do izraza !

22. jul 2007
13.394
1.649
113
124
Ali je to napaka na philipsovi strani-filtru, da ko želim izbrati 65" mi ponudi tv-je serije 9800 in 8200, ko pa ga iščem 8200 pa ta velikost ne obstaja
sprasujem se.gif

22. jul 2007
13.394
1.649
113
124
Še malo gledam te tvje pa vidim da nobeden ne podpira HDMI 2.0 in HEVC dekodiranje ali to drži
sprasujem se.gif

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Še malo gledam te tvje pa vidim da nobeden ne podpira HDMI 2.0 in HEVC dekodiranje ali to drži
sprasujem se.gif
Ali ti iščeš 4k TVeje?