Amazon.de

vladom

Fizikalc
25. feb 2020
143
30
28
Zdravo,
že dolgo nisem kupoval na amazonu in sem vmes pozabil spremeniti 2FA iz SMS na avtentikator.
Ker zdaj ne dobim SMS se seveda ne morem prijaviti v račun.
Ker je postopek obnove računa baje kar dolg in zapleten me zanima kakšna je najboljša rešitev?
Registracija z drugim mailom?

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
406
19
18
Ne vem, morda so se kaj spremenili pogoji med Amazonom in trgovinami. Ker dvomim, da je slučaj, da sem 2x v tem mesecu plačal tako visoki poštnini. Ker sem žele ugotoviti, kateri izdelek je tisti za katerega računajo poštnino sem jih izključeval vendar je na koncu za 2 izdelka vedno (v kakršnikoli kombinaciji) prišla poštnina 18 €. To sem mi prej ni zgodilo nikoli. Nikoli se mi poštnine niso tako seštevale, največ sem prišel do cca 12 €. Bom videl, morda je pa to bilo res samo slučaj, da sem kupil take izdelke ampak močno dvomim.

Mirc4u2c

Pripravnik
19. okt 2019
127
24
18
Zakaj se spet računa poštnina, kljub temu da je naročilo preko 70 €? Sedaj je poštnina, če naročiš več izdelkov, celo višja kot prej. V zadnjem mesecu sem 2x naročil več kot 3 artikle in plačal obakrat 18 € (za 1 artikel 6, drugi 12, tretji 0) poštnine. Torej precej več kot je bila prej.
Meni kaže Free shipping, če izberem en izdelek iz košarice nad 70€. Pomoje se ni nič spremenilo in bi še vedno morala bit zastonj poštnina nad 59€. Razen, če je tak prodajalec na amazonu, ki zahteva poštnino..

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
406
19
18
Meni kaže Free shipping, če izberem en izdelek iz košarice nad 70€. Pomoje se ni nič spremenilo in bi še vedno morala bit zastonj poštnina nad 59€. Razen, če je tak prodajalec na amazonu, ki zahteva poštnino..
Hvala. Potem sem res imel smolo, da sem kupoval take izdelke, ki imajo poštnino.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.386
1.423
113
Jaz dam kar free shiping v opcijah in pol mi izdelkov z poštnino ne kaze...

Ti pa vedno pred placilom pokaze kako in kaj...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.877
411
83
Ker si vzel pri kakemu trgovcu, ki sam pošilja, moraš vzeti tam, kjer piše da se kvalificira za zastonj pošiljanje, če vzameš nad 59€.

Pa vse ti piše, ko si pred zaključkom, samo brati je treba.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.613
962
113
Saj se lepo vidi, ali je poštnina ali ne?
amazon.jpg