Alter meet

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
Ma žabar ma družinske obveznosti, se mi je že javil, žejn k sam satan. Jaz se pa učim pit, k proti vam sem nula. Ahna sedaj razumem, se pravi štajerska se začne v Mengšu, tam je že zmanjkalo pijače.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.513
880
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
vuvuzela

hysterical-1.gif
svaka čast!

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
Ja jebeštrga kako pa se drugače reče tisti zoprni stvari, ki nonstop trobi in ropota po stanovanju, na tekmi je to Vuvuzela, doma mora biti isto

slafrok

Pripravnik
2. jun 2012
52
0
6
Pozdravljeni,

kot opažam ste se imeli prav fino, upam da tudi novejše uporabnike sprejemate na naslednji meet.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
Seveda ce si nežnejšega spola in prideš oblečena v tvoj nick je odgovor da
wink-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ubogi žabar,če bi vedel da je tako hitro žejn bi mu prinesli sod janževca in ne samo en liter.
Da ne bo kdo mislil,da ga res cel čas pijemo,ko je dobra družba in dobra pijača potem si ponavadi damo duška.
In včeraj je bilo vse tako, dobra družba kot tudi dobra pijača in jedača,pa naj se nekdo zahvali še kelnarju za dobro postrežbo.
Mene so namreč kar med vrati pobasali,ko smo šli domov me sploh več niso do šanka spustili
hysterical-1.gif

p.s.
Med potjo domov smo imeli tudi policijsko spremstvo,vklopili so modre luči in na zadnji šipi se je izpisal napis POLICIJA VOZITE PREVIDNO.
Nisem pa siguren,če se je napis ponovil dvakrat ali pa je mene že začel najedat cviček in sem videl dvojno
hysterical-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
.... bo meet na štajerskem bomo probali tako uredit,da se bo dalo še prespat,da potem ne bo izgovorov,da kdo ne sme pit ker vozi
wink-1.gif

....

za take zadeve se pa piknik organizira
tongue-1.gif