Alter meet

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In kje si bil?

Ob 21. sem domov prišel, ob 21.30 sem že spal. Dan je bil dolg, pa še napralo me je vmes ko cucka.

Jest sem tud delal do desetih, pa sem se vseeno privlekel na par pirčkov, tako da to ni izgovor
priden.gif

Sicer je blo pa
cheer.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Štajerci smo spili vse,ubogi žabar je bil čist rdeč tako hitro je moral nalivat,skorpy pa je baje klet zaklenila.
evil.gif

Ko bo meet na Štajerskem bomo pa imeli literske flaše,saj pol literske prehitro zmanjka,komaj sem začel pit pa je že bila prazna.
hysterical-1.gif

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
a jaz sem bil na meetu vceri?
sprasujem se.gif

hysterical-1.gif

Žabar ima dokaze - nekaj razbitih kozarcev - ja Janch, med mizami te tut WayteQ navigacija ni vodila naravnost

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Scorpy ne zaklepat te teme! thx ;-)

sej tele ne morem
tongue-1.gif

pa nebene kleti vam nism zaklenila, sej ste lahko tankal kolikor ste hotl
cool-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tankali smo tankali,pa še ga bi pa ste vsi tako hitro domov pocvirnal.
Ko bo meet na štajerskem bomo probali tako uredit,da se bo dalo še prespat,da potem ne bo izgovorov,da kdo ne sme pit ker vozi
wink-1.gif

Hvala vsem,ki ste prišli,lepo vas je bilo spoznat
wink-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
Odvisno kje vi s totega konca jemljete zaçetek Štajarske. Tu v zelenem mestu velja ze skoraj od Lukovice napraj, da so štajarci
wink-1.gif

Drgač pa dame in fantje obvezno ponovit, jest sm bil na koncu še zmeraj žejen, pa vuvuzela je rekla Kwa pa ti že doma delaš?

Super drušna ste in z veseljem in suhim grlom zmeraj, ko se bo ponudila priložnost