Ja super, teoretične osnove, kaj je lo prej, teorija al praksa?
Ne bom fanatično zagovarjal trave, vendar pojasni mi zakaj razen Grikosovih 3 primerov (ki pa niso 100%) ne poznamo tukaj nobenega primera halucinacij po travi? Sam sem je dovolj probal, vseh vrst, pa niti enkrat nič, enako ostali ki jih poznam. Bolj verjamem temu o skicofreniji, mogoče bi rekel tudi napadi tesnobe, o tvojih halucinacijah pa nikdar nikjer niti sledu. In zdaj boš tukaj na osnovi par primerov posplošil? Na osnovi nekaj promilov potrdiš svojo teorijo? Teh par primerov še za statistično napako ni
Če se že ukvarjaš s tem, se vsaj ukvarjaj v pravi smeri, saj ima kajenje trave verjetno dovolj drugih, veliko bolj očitnih slabih lastnosti.
Meni pač bolj paše. Verjamem pa da bi se ob legalizaciji preveč razpasla, zato mogoče samo dekriminalizacija.
Weird stuff sem pa opazil pri folku na kemiji. Ja, so tudi travo kadili, vendar ne vem kolko vpliva je še imela, če so bli zraven še na xtsy pa potegnil kako lajno, ob obilo alkota... So me nekateri tako prestrašili, da se bojim že aspirin vzet