Zakaj bi legalizirali, sej uživanje ni kaznivo. Dilerjev pa ne vem če je komu preveč žal.
+ če bi legalizirali bi bilo verjetno dražje.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Ne razumem čisto, kaj želiš povedati. Jaz govorim o samomoru in ne o napeljevanju k samomoru. Slednje je jasno kaznivo dejanje, medtem ko je prvo malce paradoksalno.
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
legalizacija ni ravno pametna, ker pol bo vsak pubec doma imel nasade. Lahko se dekriminalizira,
Tebi se zdi optimum tisto od česar imaš sam največ koristi. Meni bi se pa zdel optimum, da bi si končno nehali metat pesek v oči okrog te droge in govorit, kako si eni zaslužijo, da imajo sranje zaradi te droge, drugi pa ne. Prou patetični ste s to šizofrenijo, kot da bi nonstop jointe kadil in jo doživljal, ste mi pametnjakoviči eni. Sicer pa, to se točno vidi kako neizobraženost škodi bolj kot katerakoli droga. Npr. kako je možno da te policaj na cesti zajebava v stilu "Mogoče si pa zaradi trave prepočas pripeljal". Ja, kam pa pridemo če mormo plačevat kazni zaradi počasne vožnje. Vsaj te zadeve bi morali porihtat, tko k majo v Nemčiji, ko maš lahk nekaj malega THC v sebi. Itak ni dokazov da bi tisti z manjšo količino THC ogrožali promet; prej obratno.Citat:
Represija ne more dajati rezultatov iz razlogov, ki si jih že ti naštel. Lahko pa drži nek status quo (oz. plus, minus). Meni se zdi to (trenutno) optimum.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Sicer pa... koliko izkušenj imaš z akutnimi napadi shizofrenije po uživanju halucinogenov, ki zahtevajo hospitalizacijo? Ko boš videl par primerov, se lahko pogovarjava naprej. Do takrat pa... kar se mene tiče, si ti tisti, ki si zatiskaš oči pred dejstvi.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
In zakaj bi imel od tega kakršnokoli korist? Nazadnjaštvo vidim kvečjemu v legalizaciji.
Sicer pa... koliko izkušenj imaš z akutnimi napadi shizofrenije po uživanju halucinogenov, ki zahtevajo hospitalizacijo? Ko boš videl par primerov, se lahko pogovarjava naprej.
Do takrat pa... kar se mene tiče, si ti tisti, ki si zatiskaš oči pred dejstvi.