Alfa Romeo Giulia

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Kaj ti bo izključen ESP če se pa ASR-je ne da izključit?
uf-1.gif
Odvisno od proizvajalca oz modela. Dostikrat se da oboje, popolnoma.

Bmw?

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Včeraj bil na testni vožnji. 150 konjski dizel, super oprema, ročni menjalnik.

Občutki ob sami vožnji odlični. Izgled zunaj/znotraj 5*. Sedi se lepo nizko. Sedež se da dobro prilagoditi.

Seveda pa ni vse idealno. Menjalnik je res precej trd, prestavna ročica plastična, z robom na sredini, da imaš občutek, da boš dobil žulj od drgnjenja po njem. Pa volan je malo preveč servo ojačan. Ko pritisneš gumb za klicanje na volanu, se odpre meni zadnjih klicev, preko katerega pa se ne moreš premikati s tipkami na volanu, ampak samo z vrtljivim gumbom - malo zoprno.

To je to z moje strani, če se še kaj spomnim, pa dopišem.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Prvič videl v živo danes. Sm najprej mislil da je A5 pa sm si pol reku ne sej to je Maseratti pa je bla Alfa.
BORING

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
ja nazalost so jo morali malo ponemciti da bo zanimiva vec razlicnim kupcem, 156 pa 159 sta bile lepse in bolj posebne. Je pa giulia en tak res dober paket dizajna in sportnosti ki ga pac nemec ne more ponudit, se vedno se ve da je temperamentna italjanka
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
v športnost in vožnji ta hude različice ne dvomim. Navadna mi je pa...navadna...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.724
113
jaz sem jo videl skozi steklo, sem moral prav prebrat da je to gulia, ker sem mislil da je nek outdetan model. Poleg sem še zazehal.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jaz sem jo videl skozi steklo, sem moral prav prebrat da je to gulia, ker sem mislil da je nek outdetan model. Poleg sem še zazehal.
Šokantno! Pričakovati je bilo neizmerno slabost, ki bi vodila v nezavest, dobili pa smo samo zehanje. Mora biti dober avto tale Giulia!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.724
113
ne, fej ogaba ravno ni, je pa dolgočasen avto.in ne razumem takšnega navdušenja kot ga je brati tukaj.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
tak res dober paket dizajna in sportnosti ki ga pac nemec ne more ponudit, se vedno se ve da je temperamentna italjanka
smile-1.gif

sarkazem ali?

Nazadnje urejeno:

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ne, fej ogaba ravno ni, je pa dolgočasen avto.in ne razumem takšnega navdušenja kot ga je brati tukaj.

Čakaj, da pride novi golf (pa saj je dovolj, da pride facelift), in boš videl, kaj pomeni navdušenje.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Čakaj, da pride novi golf (pa saj je dovolj, da pride facelift), in boš videl, kaj pomeni navdušenje.

Bo vsaj zgledal nov, ne pa, kot potreben facelifta še pred uradno predstavitvijo..

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

A takšno kot pri prenovljeni Octaviji?
grin1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A takšno kot pri prenovljeni Octaviji?
grin1.gif

Saj na koncu se je že ugotavljalo, da... sploh ni tako slabo in... se bo prodajalo in... kupcem Octavie izgled ni v prvem planu. Ko bo prišla v salone, se bo ugotovilo, da revica samo ni fotogenična in v živo izgleda naravnost izvrstno.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Bozicek je letos malce pohitel (sej se ne cudim ce se je s 510 konji pripeljal
tongue-1.gif
)

Ja mogoce sem res alfist, jaz ji ne najdem napake in prov bmk za premajhen prtljaznik in lufte na karoseriji... Meni je avto nor, pelje se odlicno po slabi cesti obenem pa lezi kot priliman pri hitrosti v ovinku. Motor na race programu lepo zarjove in skoraj bi lahko rekel da slisim malo starega legendarnega bussota v njem. Sedi se na tleh in volan gre konkretno ven tako da je pocutje res dirkasko. Bravo italjani tole vam je odlicno uspelo!
Enkrat jo bom moral imet, pa magar 10 let staro potrebno sravfanja vsak vikend
srce-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.724
113
mene tale avto spominja na Themo 8.32.. kao super duper, sam met ga ne smeš :D