Alfa Romeo Giulia

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
na cesti sem jih do sedaj videl več kot tistih bmwjevih active tourerjev al kaj so že. pa je tisti baje uspešnica.

Žal je verjetno samo v Sloveniji active tourerjev že konkretno. In to je tudi edini BMW, ki bi ga nekateri celo kupili. Pa če se stari BMW loverji vsi fuknejo z mosta.
Gre pač za avto, ki ne zaseda istega trga, kot ostale bemfle. In to je po mojem s strani BMW namerno.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Jaz se vsakič zgrozim, ko ga vidim
grin1.gif
. Pa nikakor ne trdim, da je slab avto.
Ob pogledu na Alfo mi vsaj srce zaigra...
wink-1.gif
In si zažvižgaš: hm, non è mica male...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
E, težava je tudi v tem, da ti nič ne pomaga, da ti srce zaigra, če te avto pusti na cedilu.
Ker potem srce začne igrat v drugo smer, da si razpizden, ker ti nov avto, ne dela. In potem namesto alfo vzameš active tourerja, ki dela.
smile-1.gif

Če tele probleme s kakovostjo italijani ne zrihtajo, bo sranje. Lahko kar zaprejo štacuno, ker v letu 2017 trg takih šlamparij več ne prenese. Je pa bilo normalno za leto 1978.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
zanimivo, imel 2 alfi, pa z nobeno ni blo nekih posebnih problemov
grin1.gif
zgleda je luigi bil res zbran ko je moje sestavljal

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Ma sej majo najvec za povedat taki ki jih niso nikol mel, jz jih vozim ze 14 let pa razen zarad svojih neumnosti se nisem ostal na cesti.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Ma sej majo najvec za povedat taki ki jih niso nikol mel, jz jih vozim ze 14 let pa razen zarad svojih neumnosti se nisem ostal na cesti.
To, da ti je referenca, da nisi ostal na cesti, vse pove.
grin1.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Videl sem jih že kar nekaj na cesti, zgleda impresivno, recimo nekaj podobnega kot KIA OPTIMA, nizek, jezen, nabildan, visok zadek, le da je bila podobna KIA svoje cajte 22k, sedaj je 24 ali kolk,....Alfa pa je 30 keur kot hočejo za 150KM, pa ne bi dal niti pod razno, ker za tak denar dobiš Passata ali Superba ali pa BMW 316d, mogoče celo 318d,....
Druga stvar je rabljen avto, če se bo motor izkazal in avto nasplšno, kot recimo 156/159 bo 4 leta star za kupit ker bo verjetno kako 1/3 cenejši kot isto star Passat in pa kako 1/2 cene BMW-ja,....
Od alf bi imel edino Brero, pa še to tamočni dizel z vso opremo,...in še to ko otroci odrastejo,...

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
jah glej ce jo primerjas s passatom superbom in kio potem itak alfa ne cilja nate kot kupca. Njen plan je odskrnit nekaj kupcev bmw, audi, lexus, mercedes itd...
Avto je rwd in se pelje po mnenju mnogih in tudi po mojem preizkusu bolje od bmw.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Videl sem jih že kar nekaj na cesti, zgleda impresivno, recimo nekaj podobnega kot KIA OPTIMA, nizek, jezen, nabildan, visok zadek, le da je bila podobna KIA svoje cajte 22k, sedaj je 24 ali kolk,....Alfa pa je 30 keur kot hočejo za 150KM, pa ne bi dal niti pod razno, ker za tak denar dobiš Passata ali Superba ali pa BMW 316d, mogoče celo 318d,....
Druga stvar je rabljen avto, če se bo motor izkazal in avto nasplšno, kot recimo 156/159 bo 4 leta star za kupit ker bo verjetno kako 1/3 cenejši kot isto star Passat in pa kako 1/2 cene BMW-ja,....
Od alf bi imel edino Brero, pa še to tamočni dizel z vso opremo,...in še to ko otroci odrastejo,...

Glede na napisano mislim, da nikoli ne boš kupil Alfe.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.819
5.928
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Da bi špagetar naredil precizen in natančen avto?
Uspe mu narediti lepega, ampak natančnega pa precej težje.
Se da, samo morajo imeti nemške biriče.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Da bi špagetar naredil precizen in natančen avto?
Uspe mu narediti lepega, ampak natančnega pa precej težje.
Se da, samo morajo imeti nemške biriče.

Seveda, ker sami svetlolasi hansi in helge sestavljajo vase bmwje in naciwagne. Jebali vas švabi. Karim Habib je glavni oblikovalec pri bmwju, sestavljajo jih pa bratje iz njegove vasi.
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Citat:
Uporabnik Alan pravi:Avto je rwd in se pelje po mnenju mnogih in tudi po mojem preizkusu bolje od bmw.

Od katerega modela? Novega M4? Sam tok da vem kako realna je ta primerjava in ja, se zavedam da gre za subjektivno mnenje
tongue-1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Ja tko je naprimer izjavil Clarkson. Jaz sem vozil par starejsih bmw pa moram reci da ze v primerjavi s starejsimi alfami so mel navadni bmw-ji obupen volan (ce ni M bmw je slabsi kot kamion na volanu)
Res pa sam ne morem delati primerjave z novim M3/4 ker jih se nisem vozil.

Ena fina reklama:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:Avto je rwd in se pelje po mnenju mnogih in tudi po mojem preizkusu bolje od bmw.

Od katerega modela? Novega M4? Sam tok da vem kako realna je ta primerjava in ja, se zavedam da gre za subjektivno mnenje
tongue-1.gif

Meni bolje od novega M3. Poudarek je na meni, ker tisto, kar je meni pri takem avtu pomembno ni nujno, d aje vsakomur. Nekateri recimo gledajo samo stotinke na stezi (še posebej Nordschleife). Meni je vsaj enako važno, da se fajn na počez pelje, pa da je malo huliganski avtp (od zvoka naprej).

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Hm, to pa je zanimiv marketing...
Sem pričakoval, da bo na koncu, da hočeš/želiš takšen avto, sedaj mi je pa izpadlo, kot da nočejo, da bi folk kupoval to zadevo...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hm, to pa je zanimiv marketing...
Sem pričakoval, da bo na koncu, da hočeš/želiš takšen avto, sedaj mi je pa izpadlo, kot da nočejo, da bi folk kupoval to zadevo...

Obratna psihologija. Pri otrocih je baje zelo učinkovita. Ljubitelji Alf pa smo tu nekje...
evil.gif