Alfa 156 1.9JTD - potencialni problemi?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
mah je
wink-1.gif

1. zgublja ceno hitreje kot pospešuje
2. deli so dragi/nedobavljivi
3. porazno slaba poprodajno servisna storitev

Clovek pogosto pocne stvari ,ki niso racionalne. To je ena od najmanj skodljivih
wink-1.gif
Ce si preskocil iz Alfe na Skodo si ze v startu bil napacen za AR.

sem mel še golfa vmes
redface-1.gif

jebiga ... tak pač je, trenutno mi avto ni prioriteta ... in alfa vzame kr nekaj budgeta roko na srce, sploh pa ker ne kupim avta za 10 let je no go
crazy1.gif

đuli je gay tako da
evil.gif

VRS, fully loaded, 3 minute pa sem mel dost
10.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.135
113
Titograd
qrc laški, ko začne crkovat ga ne morš popravljat tolk hitro kot crkuje. Sem se na rabljenem lepo zaklal, tako da samo še novega, pa če ima vsaj približno tolk dobro podvozje kot focus (ki je pa noter kinderjajčka)
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.928
113
40
MB
pa sej načeloma ni nič hudega ampak razpizdi te preprosto al ti gori neka lučka al je v kurcu lmm, na starih še variatorji, kolega ma pa GTja pa je skoz neka pizdarija ... al ona zaščita pod motorjem dol pada al nevem kaj [cenzura], skoz si po servisih vglavnem, ki pa so počasni pa dragi, sploh petrovčič je
bonk.gif
dober dan je 30 €

I

Izbrisan uporabnik 474

Petrovčič je cigan... Lepše ne morem povedat... Foter je k njemu vozil še 155 V6, pa ga je obiral levo in desno, pol je peljal k Stepančiču, pa so ugotovili, da pol stvari sploh ni bilo menjanih ali pa so bile menjane z neoriginalnimi ali pa že rabljenimi... Cene pa take, kot da so najmanj suho zlato not vgrajevali...

Sem kupoval 159 1.9 JTDm, full oprema... Price tag 32k€. Pridem tja, povem kaj bi rad, kdaj bi lahko to blo... Reče da take nimajo, majo pa eno 159, sicer brez skoraj vse opreme, ampak je salonska... Pa ceno bi spustil 500€... Sem rekel da nočem, naj mi pove rok dobave za izbran model... 8 mesecev... Avto Triglav pa 5-6, pa popust, ki je pri Petrovčiču utopična želja...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.135
113
Titograd
No, jaz sem imel malo večje probleme kot prižgane opozorilne lučke (tega sploh nisem več štel kot bug, ampak kot feature
smile-1.gif

Tako da če Petrovčič bolj tak-tak, je naslednji servis, ki je baje ok, šele v Arclinu...... fajn, 60 km vstran
bonk.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.928
113
40
MB
sej to je problem ... da je do servisa kr daleč, in glede na pogostost obiskov se že stroškov za gorivo nabere
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.928
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Petrovčič je cigan... Lepše ne morem povedat... Foter je k njemu vozil še 155 V6, pa ga je obiral levo in desno, pol je peljal k Stepančiču, pa so ugotovili, da pol stvari sploh ni bilo menjanih ali pa so bile menjane z neoriginalnimi ali pa že rabljenimi... Cene pa take, kot da so najmanj suho zlato not vgrajevali...

Sem kupoval 159 1.9 JTDm, full oprema... Price tag 32k€. Pridem tja, povem kaj bi rad, kdaj bi lahko to blo... Reče da take nimajo, majo pa eno 159, sicer brez skoraj vse opreme, ampak je salonska... Pa ceno bi spustil 500€... Sem rekel da nočem, naj mi pove rok dobave za izbran model... 8 mesecev... Avto Triglav pa 5-6, pa popust, ki je pri Petrovčiču utopična želja...

jaz sem 1x peljal na diagnostiko tja ... 30 €, pa mi reče teta če lahko brez računa ... pravim da ni panike ... pa je blo vseeno 30 €
hysterical-1.gif

oni itak ne živijo od prodaje ampak od servisa ... sej konec koncev tud prodajalca nimajo ... če maš srečo sedi šef tam da ti kak avto odpre
stupid-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.928
113
40
MB
mišljeno je blo da delov ni na zalogi .. nobenih ... za alfo sem vedno mogo čakat nekaj sem pa tja, medtem ko greš v gmt pa za vag grupo lahko novi avto nabereš po delih z zaloge
grin1.gif

ma foter 145ko pa sem šel k petrovčiču vprašat za zadnji brisalec, ker se celi menja pa je blo za čakat 1 tedn pa 50 € cena
bonk.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Pol pa je servis kriv, ne alfa :D
Jst za lancio kar hitro dobim dele, ponavadi takoj, drugače pa za počakat dan do tri.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.928
113
40
MB
sej sem napisal ... poprodajna storitev je pri alfi poden, že od nekdaj ... da pa to dopuščajo pa je izključno krivda znamke/uvoznika
wink-1.gif

še vedno mislim da bi za alfo blo najboljše da jo kupi vw, pa se "pravi" alfisti križajo ob tem
wink-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
mhm, zato je bil prejšni lastnike moje alfe poklican na brezplačno zamenjavo dela pri 8 let starem avtu :D