Žal je treba biti pri osebnih zdravnikih zelo nadležen. Pa težit, da tvoje delavna storilnost pade, pa da cihaš in kašljaš med vožnjo in je včasih malo nevarno in da je vsako leto težje, pa piskanje v plučah, pa kar se spomni ven zvleč. Pri meni je zdravnica še nakaj drugega zaštrikala in je raje dala napotnico kot, da bi naredil velik halo v zdravstvenem domu. Sicer bi bilo brez učinka ampak bi si dal duška.
Naj zelo pojabra, da se ji zdi, da je stanje slabše in da je verjetno alergična še na kaj novega (npr. mačka) in da rabi nove teste pri pulmologu in v zdravstvenem domu.
Če samo pomislim, da sem leto dni nazaj bil skoraj nepokreten izven klimatiziranih prostorov, je to zdravljenje pravi drobiž proti tistemu kar sem izgubil v vseh letih zaradi manjše mobilnosti.
Naj zelo pojabra, da se ji zdi, da je stanje slabše in da je verjetno alergična še na kaj novega (npr. mačka) in da rabi nove teste pri pulmologu in v zdravstvenem domu.
Če samo pomislim, da sem leto dni nazaj bil skoraj nepokreten izven klimatiziranih prostorov, je to zdravljenje pravi drobiž proti tistemu kar sem izgubil v vseh letih zaradi manjše mobilnosti.