Citat:
Uporabnik capl pravi:
Sam predno ga je dobila, jih je ene pet, na račun svoje manjše plače zgradila,..... mogoče tudi tebi keregaCitat:
sam babca je verjetno dobila flat po jazbinsku od pletenine al pa varteksa.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
nigel dej ne obračaj mojih besed...
dobr veš kdaj je Pahorja odnesl.. ne ni socialna zakonodaja (katereo so "predstavili" tako da bo "fuul bl poštena" in so ovce takoj podprle... tvoj favorit je pa tiho podprl...
Ja ka s pa mislu, taka je bla naša vsakdanja produktivnost, ob špicah pa še večja, ...pol ste pa začeli vi prihajat in od takrat gre vse navzdol.....Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
V celih 20 letih, ko je delala.
Mater to je bila produktivnost... vsake 4 leta novo stanovanje. Čudno, da je imela sploh kaj plače, boga baka.
Zdaj pa še 40 let v penzionu.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ja ka s pa mislu, taka je bla naša vsakdanja produktivnost, ob špicah pa še večja, ...pol ste pa začeli vi prihajat in od takrat gre vse navzdol.....Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Mater to je bila produktivnost... vsake 4 leta novo stanovanje. Čudno, da je imela sploh kaj plače, boga baka.
Ja mi, smo že to vse vnaprej plačali, ...a misliš de je bolnišnica,( kot stavba), zastonj iz lufta padla,Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik jtfc pravi:
Sem prej pozabil...
V teh 40 letih je pa še za 100k€ zdravstvenih storitev ponucala verjetno.
Kdo pa to že plačuje....?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ja mi, smo že to vse vnaprej plačali, ...a misliš de je bolnišnica,( kot stavba), zastonj iz lufta padla,Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik jtfc pravi:
Sem prej pozabil...
V teh 40 letih je pa še za 100k€ zdravstvenih storitev ponucala verjetno.
Kdo pa to že plačuje....?
....porodnišnica, kjer si se rodil, igrišče ko si se igral, cesta ko si v šolo hodil in šola, študij in kosila za 1,5€,...itd.....vse to ti je bakica plačala, .....to je bla produktivnost, ne pa ta vaša dandanašnja pocarija, ko rabite menedžerja še za odločitev, s kero roko v žepu, se po jajcih praskate in s kero med šihtom po alterju kracate.
To je bla pa generacija, še pred nami, tisti ko imajo danes vsaj okol 1k€ penzije in to že več kot 20let,...toti so pa bli tapraviCitat:
jaz pa vse bolj pogosto slišim kako je prejšnja generacija se z obema rokama praskalapo jajcih, produktivnost v negativi itd itd,.
Pejt na rk ali karitas po tvoj opevani paket hrane,pa mi sporoci kako dolgo boš sit, ne da bi kaj zraven dodal (začimbe, vodo in podobno lahko)Citat:
Uporabnik stieber pravi:
In kaj so to lačni Slovenci???Kdo je v zadnjih 50 letih v Sloveniji umrl od lakote??? Imamo revne ljudi, žal jih imamo, ampak lakoto samo uspešno kenslamo s kuhinjami, kjer je zastonjski obrok, pa karitas pa mislm da tudi rk delita pakete s hrano, tako da mislim, da o lakoti v mislu, da ljudje stradajo, ne moremo govoriti.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Za diagnostiko mora poskrbet patronažna , saj ona hodi po terenu, ja naprej pa seveda socialna,sama socialna pa kako bo odkrila tak problem ?Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
taleCitat:
Uporabnik stieber pravi:
Še enkrat te vprašam - kdo v Sloveniji je v zadnjih 50 letih umrl od lakote?
Ja kje za vraga je pa bila patronažna ? Ona je prva odgovorna za nastalo situacijo
Ni patronažna ampak socialna. Patronažna obvesti socialno potem pa oni naprej ukrepajo, v realnosti nažalost zelo slabo ali pa sploh ne
nekaj me hecaCitat:
Uporabnik dsf pravi:
Za diagnostiko mora poskrbet patronažna , saj ona hodi po terenu, ja naprej pa seveda socialna,sama socialna pa kako bo odkrila tak problem ?Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
taleCitat:
Uporabnik stieber pravi:
Še enkrat te vprašam - kdo v Sloveniji je v zadnjih 50 letih umrl od lakote?
Ja kje za vraga je pa bila patronažna ? Ona je prva odgovorna za nastalo situacijo
Ni patronažna ampak socialna. Patronažna obvesti socialno potem pa oni naprej ukrepajo, v realnosti nažalost zelo slabo ali pa sploh ne
po moji generaciji je takšno povpraševanje, da ne smem povedat, de me ne ukradejo, ...sej veš kok so toti naši kleptomanski, ...Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ti si polgeneracij 65, al 75
no, ampak une Tončke, al ka je je že bla, se pa res ne da presežit, .....,,naj kolače jedo, če kruha ni,, al kaj je že bluzila,....še janšek se lahko skrije s svojim kruhom v smetnjakihCitat:
Uporabnik keber pravi:
Lačnih ni. Vse ostalo je komunistično levičarska propaganda. Če pa so že lačni, naj pa svoje penthause prodajo.
Ne vem no, v zgodovini je nešteto primerjav z znanimi osebnostmi, od mešanja potice in kruha, pa do razrednih sovražnikov itd. In to nekateri vneto ponavljajo in ponavljajo.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Seveda...smeški so največji problem...
Verjamem, da je težko preusmeriti pozornost iz tvojih nebuloz, za katere si porabil ves svoj "intelekt", da si ga spesnil.
Good boy....