AdriaRoute v2.20 - šele začetek novembra

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Pomoje š zadnje nove ceste vrisujejo in bo kmalu tu
smile-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Jp, to sem jaz tudi dobil na mail, tako da verjetno bo res, v bistvu je isto, kot lansko leto, ko je izsla konec novembra.

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Mene resno zanima, kako močne orgazme doživljate nekateri ko slišite besedo Adria.. kaj šele ko nekdo izreče še preostali del - route.

Koliko dejansko rabite navigacijsko napravo, glede na to, da samo čakate pa čakate na popravek... itak vas večina pač ima navigacijsko napravo zato, ker jo pač imajo tudi ostali.

edit
pa še to:
koliko od teh, ki najbolj čakate popravke ima dejansko original adriaroute?

Ko bo, potem bo. Hjaoooo ej folk... zresnite se.

Nazadnje urejeno:

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Sam sem imel 3 originale...ker sem vedno kupoval skupaj z napravo. Prva ADRIA je bilo koliko se spomnim 40.000 SIT......
uf-1.gif

na C320.....

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Ja res cena je bila takrat takšna, pa mi vseeno ni žal.
Tudi sam imam 2 AR in AT originalne, saj jim za delo ki ga vložijo in ugodnosti ki jih dobimo z breplačnimi nadgradnjami dolgujem vsaj to.

LP

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Tudi jaz tako mislim!
Sicer nimam nobenega originala in tudi navigacije ne (še ne potrebujem oz. ni potrebe). Vsekakor pa v službi skrbim za navigacijo in originalne karte.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Jah, no... Indijanc je pač eden od garmin hejterjev in nestrpnežev...

Saj bo boljš, ko nas več ne bo...
frown-1.gif
Niti ne. Indijanc je kupil originalni Garmin XT z adriarouteom. Lahko bi bil frajer pa bi poklical na Geoset pa bi zadevo dobil zastonj.
Tudi namensko garmin napravo, s katero sprobavam raznorazne norčije, sem kupil.

Dejstvo je samo, da tule najbolj tečnarijo za popravke tisti, ki itak nimajo originala. 99% uporabnikov Garmina XT ni kupilo ne programa, ne navigacijskih map. Ampak na telefonu jih imajo vsi. In ravno taki so glasni in nonstop tečnarijo za popravki.

Gledano za avtonavigacijo: Garmin je, če priznaš ali ne, v konkretnem zaostanku kar se tiče grafičnih vmesnikov in programske opreme, ter se šele v zadnjih treh mesecih prebuja s serijo 7x5.
Povsem druga zgodba je garmin na področju letalstva in navtiki.

Folk pač ne vidi dlje od garmina in to je tudi vse kar imam proti garminu.

pidalc

Zelenc'
25. apr 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik Tjaz pravi:
Klical na NAVIGO......DRUGI TJEDAN.....
shocked-1.gif

Sm vedu da tem hrvatarjem ni za verjet. Po mojem koledarju je drug teden že tud drug mesec. (Kvečjem če mi koledar ne stoji al pa njim
evil.gif
)

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz uporabljam samo Garmin
smile-1.gif
in ne gledam več drugih (ni časa) in mi ustreza za moje potrebe in ni nobene potrebe da bi menjaval za kaj drugega. Ne trdim pa, da je to najboljše kar obstaja gledano kot celota.

Glede AR, v torek so obljubili, po moje bo za sv. Nikolaja prišla karta, da bodo potrošniki lažje našli do novih nakupovalnih centrov.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Garmina uporabljam že od modela GPS V. preko StreetPilota C550 in sedaj Nuvi 760 vse z legalnimi kartami.
Ker sem padel na obljube kako oh in sploh so druge naprave sem vzel še Navigon 7110. Največja napaka, ki
sem jo lahko naredil... Prodajam Navigona, pa ga nihče noče kupit, ker vejo kakšen je...
jezen.gif

Toliko o drugih napravah...
10.gif

Nekateri pa za razliko od drugih nestrpno pričakujemo legalne brezplačne nadgradnje.
grin1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Ker sem padel na obljube kako oh in sploh so druge naprave sem vzel še Navigon 7110. Največja napaka, ki
sem jo lahko naredil... Prodajam Navigona, pa ga nihče noče kupit, ker vejo kakšen je...
zanimivo....jest mam pa ravno obratne izkušnje....
cool-1.gif
v vsem je boljši navigon....grafika, natančnost, stabilnost.....
lej, vzporedno sem uporabljal oba.....garmin je kazal davozim po njivi in ne po cesti, nonstop je nekaj preračunaval sploh pa na kakih ostrih ovinkih, kjer ga je ornk medlo....grafiki se lahko samo narežim HAHAHAHA
hysterical-1.gif

navigona prižgem, utipkam kam želim, zračuna in gremo....nič zatikanja, preračunavanja, vožnje po koruzi in zoranih njivah....
evil.gif

izkušnje nekaterih prijateljev....narobe navigiranje v italijanski gorici, v milanu sploh ni vedel kje je, v ameriki narobe kazal pot, preračunavanje nonstop, hišne številke v hosti.....mah, brezveze, pa sej je tudi tu velik povedanega...
wink-1.gif

tko da, Garmin, ne hvala tud zastojn ga ne maram...
evil.gif

P.S. nisi povedal kaj te je motilo na navigonu?

I

Izbrisan uporabnik #488

Tema je res o AR, torej o karti, pustimo ostale navigacije, imajo svoje podforume.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.