AdriaRoute v2.20 - šele začetek novembra

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zanima me v čem je poanta, da se tisti, ki živijo v Sloveniji in morda ceste poznajo bolje kot navigacija, tako nestrpno pričakujete, da bo končno vrisana domača ulica, nek kolovoz, kjer ste zgubili nedolžnost in npr. vnešega točka črpalke, kjer na skrivaj kupujete cigarete?

smile-1.gif

Torej lepo čakati naprej.

Človek da 100eur za to da ga potem zafrkava in ga voz okol riti u aržet!
Pa ti pel avto na servis pa nj ti ga slabo popravjo pa da te vidmo frajerja kako se NE dereš na servisu!
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
Da ne govorimo o višjih zneskih za nuvi 760 na katerga si potem uradno naložiš fw in si ga uradno pokvarš!
wink-1.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Vem, da bo izpadlo bebavo ampak ne morem kaj, da ne napišem:
Eni imajo navigacojo res samo zato, da jih okoli žepa (varžeta) rit vodi.

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
Ja res je....sam zato je v 90% kriva adriaroute sama...kategorizacija cest....lukne v mapi kjer se nuvi zaustav pa začne s5 nanovo pot preračunavat! Po možnosti v kakem križišču!
Nism jst kriv če si sprogramiraš pot po zemljevidu pa te vod na lokaciji LJ-Split po avtocesti pa ti mal naprej od čvora Bosiljevo hoče da greš dol iz avtoceste ...se v naslednjem križišču obrneš....in greš s5 nazai na avtocesto.......pa da daš še 100eur za to?????
Sorry zame si bedn
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
P.S.:drugač znam brat zemljevide pa znam si splanirat pot na nuviju......sam tolk za info!!!

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem kupil pred hm, dvema letoma?
smile-1.gif
verzijo 1.0 in še vedno sem upravičen do brezplačne nadgradnje.
Karta seveda ni idealna, po drugi strani pa je daleč od tega da bi bila zanič.
Sicer pa piše, da je to pripomoček - torej pomoč pri vožnji. Do sedaj me je zadeva vedno pripeljala na cilj, sploh pa če sem si doma še malo pogledal pot.
Sploh pa ne verjamem, da so vsi dali 100 EUR za karto ...

Večina je tu takšnih, ki leno sprašujejo kje je kaj v menijih. Od takih ni pričakovati, da bi napravo in karto, ki ni idealna, znali razumno uporabiti, torej upoštevati tudi pomanjkljivosti.

Kakšne težave pa si ti mel z modelom 760 pa mi ni znano. Dokler sem ga imel, je vse delalo ok. Sicer pa Adriaroute ne dela Garmin, tak da to nima veze niti.

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
ja vem......z nuvijem 760 zadovoljen do fw2,50.....zdei čakam na kako odrešilno verzijo fw 4,x ....za naprej vem da od tiste verzije naprej ko bo delovala ne posodabljam več!
Garmin......pač jezn k zmrzuje
Adriaroute ......pač jezn k te učasih pele km mal po svoje! Predvsem zarad kategorizacije cest! Vem...sami si jo izpopounjujemo!
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Problem pri programski opremi je v tem, da nekak ugovori skritih napak ne delujejo
smile-1.gif

Če bi, potem bi MS že zdavnaj bankrotiral.

Tako da je bolje malo jim pomagati in javljati napake.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
95% navigacijskih naprav prodam-o tistim, za katere vem-o de se bodo z njimi po avtocesti na že 100x obiskano mesto vozili.!
Me je sram in priznam, da sem beden. (Ampak zaslužek je pa lep!)

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
E Jodlar rad bi biu tvoj prjatu....bi lah s skupnimi močmi osvajala punce k bi mi brau kaj razmišlajo
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
U Munchnu sm biu že najmn 10x...ampak sam 1x se nism eno uro loviu po njihovem O-ringu ker bi faliu kak izvoz!
wink-1.gif

No če sm meu pa takrat 1x s sabo nuvija boš pa etak v moje možgane pogledu pa boš sam vidu!
hysterical-1.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
KSZ:

"zanesljiv" vir je rekel "konec oktobra", za vsak slučaj sem še malo dodal.

A kot kaže še vedno premalo
frown-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
Mamoti: sm že snecerju napisu......pel svoj avto na servis...pa nj ti ga uradno pokvarjo......pa da te vidmo kako mu boš mamo!!!!
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
Niti nisem tolk jezn zarad adriaroute....sm uzgori napisu da je na nas da si jo sami uporabniki izboljšamo...in s etud zavedam tega.....bl me jezi FW za nuvi 760!
Sm prepričan da če ga nesem na servis pa uveljavlam garancijo zarad uradnega FWja da me odslovijo!

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne packat teme z "osebnimi" problemi, počakajmo na karto in potem dalje.

btw: jaz nobenih tezav nisem imel tudi z zadnjim fw za 760, dokler sem ga imel. Pač kazen za takšne, ki vse na vsak način morajo imeti upgrejdano in naložene vse karte pa čeprav se 3x ali 4x prekrivajo. No jaz se potem ne čudim, da ne delam.
No pojdi na servis s svojim avtom pa reči, da ti dajo na isto platišče 4 gume gor, bodo tebe odslovili...

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Slalom oko vinjeta

Tvrtka Navigo sistem, distributer Garminovih navigacijskih uređaja za Hrvatsku te proizvođač karata za iste, predstavila je nove Garminove navigatore iz serije nüvi 2x5 odnosno 7x5 te novu verziju svoje cestovne karte AdriaROUTE 2.2. ............

..................

S druge strane, domaæa karta AdriaRoute æe ovih dana doživjeti ugledati svjetlo dana u verziji 2.2 - kao i sve prethodne, i ova je nadogradnja besplatna za sve korisnike. Nama su nazanimljivije novosti vezane za Hrvatsku - AdriaROUTE 2.2 sada obuhvaæa 550 naselja sa imenima ulica, od čega kuæne brojeve ima 442.
Također, u Sloveniji je napravljena nova kategorizacija cesta prilagođena vinjetama - uključite li pri planiranju rute izbjegavanje cesta sa naplatom, nüviji æe vas kroz Sloveniju provesti bez potrebe za kupovanjem vinjeta.

Najzad, uz novu verziju 2.2 karte AdriaROUTE sa stranica Navigo sistema - www.navigo-sistem.hr - možete beplatno preuzeti i putne vodiče po Hrvatskoj. Vodiči se učitavaju kao dodaci u bazu POI, a osim pozicije na karti sadržavaju i fotografiju, web adresu, e-mail i dodatan opis. Na primjer, trenutno su dostupni sljedeæi besplatni vodiči: sve dvorane svjetskog rukometnog prvenstva, nacionalni parkovi, marine, zračne luke, nogometni stadioni prve hrvatske nogometne lige, muzeji grada Zagreba, muzeji županijskih središta, ta turistički vodič za Zagreb i Zadar.

Celotna vest o tiskovni konferenci:in povezavo nanjo:

http://www.navigo-sistem.hr/novosti_detaljno/58

LP

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.