Citat:
Uporabnik scania pravi:
a fasado barve pravo pokaže na tem hoferju ali kakšna drugačna kajti mogoče bo to motilo naslednjega!
No vidiš, hvala da si me spomnil! Kaže rumeno, čeprav je v resnici bela.
Je-bela cesta, ........ pardon, roza.
Citat:
Uporabnik scania pravi:
a fasado barve pravo pokaže na tem hoferju ali kakšna drugačna kajti mogoče bo to motilo naslednjega!
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ne ne rabiš se bat. Ne bo me kap. Samo smo na forumu že toliko pisali o tem, da se mi zdi že brez veze ponavljat eno in isto. Tako kot si ti in tebi podobni bi te, če bi bil administrator dal v "pauso" za kakšen teden. Kaj je res preden kaj vprašaš težko pogledat, če že ni kje prej bil odgovor. Vsaki, ki si kupi navigacijo bi moral prebrati vsaj osnovna navodila, ne pa takoj na forum: zakaj to, zakaj ono,itd.
Hvala za podporo. In če ste opazili, Garmin naredi kar 2 hudi napaki: 1.ko te skozi podvoz kar obrne ostro levo preko dvojne pone črte na pricep na AC in 2. ko te obrne direkno z AC do Hoferja.
Hja, na gorenjskem se špara, nč okol, kar direkt.Citat:
Uporabnik juris pravi:
In če se postavimo v vlogo naključnega turista, ki potem z muko le najde ta Hofer, ugotovi, da v njem nimajo tistega kar bi hotel in se odpravi v najbližji Špar. In Garmin mu nariše ravno črto, tako da mora pot nadaljevati z avionom.