Adriaroute 2.30 izšla

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:

Bog ti pomagaj! (Ker Garmin ti ne bo)
Upam, da čez dvojno črto (po navodilu Garmina) ne boš pred mene zavil!
BOM! In sam si pomagaj, ker Bog ti ne bo!

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
aplauz.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik jurman pravi:
Mene pa zanima, če je še komu izginilo izbiranje držav. Pod KAM in Naslov imam samo možnost črkujte mesto ali pa preišči vse. Pred to novo karto pa sem imel možnost normalno izbrati še državo. Sedaj pa išče samo po Sloveniji (tudi države ne kaže v kateri išče).
Ali naj še enkrat naložim adriaroute ali ima kdo boljšo rešitev.

Odkril nekaj novega. Če pa izklpoim CN pa je spet vse OK

Lp, Jure

Pa kaj je z vami. Eno in isto ponavljamo že 100x. Ker se karti prekrivata moraš tisto ki je ne potrebuješ izklopiti. Vedno imej aktivno samo eno karto!!!

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Sem pa probal skozi šentviški tunel in zadeva dela. Prej so se mi vedno na pol poti poskrili sateliti.
Pa grafika je sedaj rahlo lepšejša kot prej.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48

[/QUOTE]

Točno tako, tudi pri meni enako. Moral sem naložiti (mi ni bilo težko
cool-1.gif

[/QUOTE]
A je dober popravek od AR 2.20?

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Jst mam na moji 765-ki naloženo brez popravkov pa mi kaže hiše (AR+AT). Sm pa tud opazu, da v tunelih ne javlja več, da je zgubu signal. No sej to pa tud piše pri novostih za to verzijo.

api

Pripravnik
6. avg 2008
39
0
6
Meni na 255-ki ne kaže hiš in dreves. Če naložim Kamacov popravek, mi karta ne kaže barv - so pa drevesa iz AT 2.11. Moje mnenje je, da je format TYP datoteke spremenjen. TYP Editor na Netu ga ne spozna kot pravi format. Kamac, lepo prosim, če tole prebereš, napiši s katerim editorjem si popravljal TYP-e.

Nazadnje urejeno:

bojch

Pripravnik
4. okt 2008
67
0
6
Vsekakor ti priporočam, da gledaš malo več na cesto, kot na Garmina- ali bilo katero drugo navigacijo. Tu na forumu je bilo že tisočkrat povdarjeno, da je to samo pripomoček. Tudi ko ga vklopiš, te prvo opozori in ti se strinjaš, da ne boš vozil čez polne črte in iskal izvozov, tam kjer jih ni
ne-ne-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:

Citat:
Uporabnik juris pravi:... Potem pa pusti, da te naprava pelje, kot pač ve in zna....

S tem je zgodba o Hoferju v Lescah za mene zaključena!

A se ti mal hecaš? Sam si pokazal na svoji sliki, da nisi izbral Hofer. Pa še prejšnjo verzijo AR imaš naloženo.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik bojch pravi:
Vsekakor ti priporočam, da gledaš malo več na cesto, kot na Garmina- ali bilo katero drugo navigacijo. Tu na forumu je bilo že tisočkrat povdarjeno, da je to samo pripomoček. Tudi ko ga vklopiš, te prvo opozori in ti se strinjaš, da ne boš vozil čez polne črte in iskal izvozov, tam kjer jih ni
ne-ne-1.gif

Saj sploh ne gledam toliko, ampak teta me pa kar naprej usmerja s svojim ukazovalnim glasom, ki neverjetno spominja na mojo ženo. In mojo ženo poslušam brez ugovorov. Še predno se zavem, da je bila le teta, ki me pošilja na 'rvi izvoz, sem že zapičen v bližnje drevo ob cesti.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Če me že vlečeš za ... jezik!

Citat:
Uporabnik juris pravi:
A se ti mal hecaš? Sam si pokazal na svoji sliki, da nisi izbral Hofer.
, da nisem izbral Hoferja verjetno sklepaš po položaju puščice. Ta se prestavi kjer se ekrana dotakneš in ni oznaka izbrane destinacije! Na tej sliki je pa v redu!
Postopek izbora destinacije je tak, kot si ti "zahteval", da te pa ustavi na cesti, kjer je hišna številka za izbrano lokacijo določena (če tudi izbiraš Destinacije, Šoping, Hofer, Hofer Lesce in ne Naslov, mesto, ulica, hš. štev, kot mi ti očitaš!) sem ti že v prvem postu napisal. (Vedno in povsod, ne samo pri leškem Hoferju).

Citat:
Uporabnik juris pravi: Pa še prejšnjo verzijo AR imaš naloženo.
Pa de ne bo še s to sliko kaj narobe ! Nüvi 360 je na monitor prislonjen!

Zdaj bo pa res dovolj! Lep, čeprav deževni, dan še naprej!

Nazadnje urejeno:

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
Naložil sem celotno AR 2.30 na nuvi 250W. Imam pa eno težavo - manjka kartografija "5 SLO" torej kartografija Pomurja.
Ima kdo podobne težave oz. mi lahko kdo pomaga. AR uporabljam od verzije 1.7 in nikoli nisem imel težav naložiti kartografije. AR imam naloženo na SD kartici (ni prostora v internem pomniniku) in do sedaj ni bilo težav s tem (vsaj 2.20) je delovala OK. Na računalnik je pravilno nameščeno, vsaj tudi ta del je naložen. Imam pa CD verzijo.

Hvala za pomoč.
lp

Nazadnje urejeno:

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Verjetno se jo pomotoma "ne-označil". Skoraj ni druge!
Kaj pa na levi strani, pod zavihkom Mape kjer se ti izpiše seznam vse izbranih delov se ti pojavi?

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
Na to sem kot prvo pomislil. Žal to ni napaka. Na levi strani je na seznamu. Po prenosu pa v Garminu manjka ravno ta del kartografije. Poizkusil sem tudi naložiti samo SLO, pa se vse prenese, samo ta del ne. Poizkusil sem že na novo downloadat in na novo namestiti, pa nič drugače.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Kaj pa pred prenosom na levi v tabeli označiš vse dele (prvi Shift zadnji), da so so vsi deli obarvani (označeni). To sicer ni potrebno, če pa ene označiš, druge pa ne je pa lahhko kaj narobe.

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Jaz bom ta vikend nadgradil karto. Mislim da se splača, že zaradi tega ker med tunelam ne jamram NI SIGNALA SATELITOV
smile-1.gif

A morda še kdo ve kaj je fora tega NT (razn to da v tunelnih ne jamra ni signala satelitov)??

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
EDIT: Re dodo68

Kako sploh vidiš, da ga ni?
Če ga ni na seznamu tam nekje pod menijem Mape AdroaROUTE ... še ne pomeni, da ga ni. Tam je omejen prostor in je naštetih samo nekaj prvih. Pred prenosom lahko tudi prekličeš samodejno poimenovanje sam nekaj vpišeš.

Nazadnje urejeno:

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik MayheM pravi:
Jaz bom ta vikend nadgradil karto. Mislim da se splača, že zaradi tega ker med tunelam ne jamram NI SIGNALA SATELITOV
smile-1.gif

A morda še kdo ve kaj je fora tega NT (razn to da v tunelnih ne jamra ni signala satelitov)??

Po moje bo zakona kap!
Glede na:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Pa kaj je z vami. Eno in isto ponavljamo že 100x.

Nazadnje urejeno: