Adria adijo?

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.824
2.067
113
Let v in iz Frankfurta pod Adriinim pozivnim znakom opravlja nemška firma z letalom Embraer 190.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.032
113
Nuku`Alofa

Wrong.

Glej datum.

Cmerava vlada

Adria je bila prodana spomladi, cmera pa je mandat nastopil septembra. Adrio je torej prodala kobila.

• Jezen sem
Reactions: navlixx
I

Izbrisan uporabnik #9334

A gremo gledat zgodovino na Alterju, kakšne smo imeli, ko ste nekateri tako ognjevito zagovarjali razprodajo državne imovine "na silo", samo da se čim prej proda, pa čeprav za mili krajcer? :nigladek:

Od hudiča ste dobri gospodarji, nekateri tule, zares! Sedaj pa boli .

13. jul 2011
2.677
626
113
Adria je bila prodana spomladi, cmera pa je mandat nastopil septembra. Adrio je torej prodala kobila.

Hm? Cerar je bil PM od 2014, Adria je bila prodana 2016.
Sicer je vseeno, ker zadnje tri vlade so v osnovi iste, z nekaj kozmetičnimi popravki.
Pa še vedno mislim, da ni problem zgolj v prodaji ampak nesposobni upravi pred prodajo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.315
6.133
113
frankfurt ljubljana.png

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.039
5.651
113
Tu se točno vidi v kaki buli smo kar se zakonov in sodstva tiče...

Da še nemci pridejo delat "na balkan" na kar si doma niti pomislit nebi upali...

masevc

Guru
2. sep 2007
3.511
889
113
Ksz
pa tako smo se bali, kako in kam bomo leteli iz Pučnika. Na koncu bomo še na boljšem zaradi konkurence!

• Všeč mi je
Reactions: Pbutec in sajkek

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
744
86
28
A gremo gledat zgodovino na Alterju, kakšne smo imeli, ko ste nekateri tako ognjevito zagovarjali razprodajo državne imovine "na silo", samo da se čim prej proda, pa čeprav za mili krajcer? :nigladek:

Od hudiča ste dobri gospodarji, nekateri tule, zares! Sedaj pa boli .

Talk is cheap. Odpri denarnico iz financiraj. V še eno vrečo brez dna pa davkoplačevalskih cekinov res ni treba metati.

• Všeč mi je
Reactions: sad in Mr_Wolf

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.511
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Talk is cheap. Nekateri ste tako ognjevito zagovarjali razprodajo državne imovine "na silo".
Sedaj pa vsi ti kupci vlečejo denar ven iz firm, ki očitno niso bile povsem zanič, samo vodenje je bilo katastrofalno (Adria, Mercator, banke ....). Tako da država ni zaslužila nič samo "še eno vrečo brez dna" bo treba napolniti (saj verjetno veš za eksternalije, ki bodo brez teh firm).
Pa se mi Adria res zdi primer, kjer bi lahkoto živeli brez, vendar če bereš Siol, ti je jasno, da se tudi iz crknjenega konja, še da kaj potegniti:
"Po naših informacijah je namreč sklad 4K Invest kmalu po prevzemu slovenskega letalskega prevoznika v letu 2016 z njim sklenil več svetovalnih pogodb. Te so lastniku prinesle najmanj štiri milijone evrov, ki jih je Adria plačala na račun nemškega podjetja 4K Invest International. " (čeprav, ta tekst jemljem z rezervo, ker ga je napisal trio adijo, kar pri meni prižge vse luči, kaj je zadaj)
Saj veš koliko so plačali za Adrio? 100.000 EUR.

Financiral sem že (pa tudi ti, če plačuješ davke), očitno ne samo Adria Airways, ampak tudi 4K Invest. Zato ker ste vi tako hoteli. Zato talk is cheap, until you hire a consultant.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Torej bo sedaj glavni Air Serbia. Pričakovano...kot vse ostalo.