Če bi kdo dvignil telefon, ko obvisiš nekje v p.m., ker so odpovedali let, bi verjetno lažje sočustvoval z njimi.
jojhata ste letalci kaj posebnega??? imate posebno vez s svojo prvo firmo? si ne predstavljam kakšni ste na pogrebu svoje mame?...Ne glede na vse pa si neletalci ne predstavljate, kakšen je občutek narediti zadnji let v neki firmi, kjer si pustil nekaj let ali mogoče celo kariero.
Jaz sem bil dvakrat v taki situaciji.
Ne glede na vse pa si neletalci ne predstavljate, kakšen je občutek narediti zadnji let v neki firmi, kjer si pustil nekaj let ali mogoče celo kariero.
To pa ni res. Šivilja lahko po izgubi šihta pomisli tudi na to, da bi se bilo najboljše kar fentati. Letalec ne sme niti pomisliti ...jojhata ste letalci kaj posebnega??? imate posebno vez s svojo prvo firmo? si ne predstavljam kakšni ste na pogrebu svoje mame?...
šalo na stran vsakdo, ki dela s srcem in mu je bilo v podjetju lepo in prijetno se težko se zelo težko poslovi tako da letalci niste nič posebnega
Isto kot zamenjat siht ki si ga rad opravljal...al pa zamenjat enoto...Ne glede na vse pa si neletalci ne predstavljate, kakšen je občutek narediti zadnji let v neki firmi, kjer si pustil nekaj let ali mogoče celo kariero.
Na Brniku pa tema.Ko obvisiš nekje v p.m., kot si napisal - iz prve roke:
V Copenhagnu sem šel na šalter SAS-a in bil rerutiran v cca 15 minutah... Pa kosilo in ostalo...
Predvčerajšnjim...