Pozabi kaj si napisal.Jabe Katero “podrtijo” (glej navednice - mišljeno je kot hec) voziš, da potrebuješ “adapter”?
Če je na avtu “duc” (bemti - ne vem slovenskega izraz) v katerega paše AdBlue ročka (je samo ene vrste - za AdBlue - ne obstaja ročka za avto in ročka za kamion) bi moralo načeloma tečt.
Ti svetujem, da vtakneš in probaš - več kot “ne teče” se ne more zgodit.
Še enkrat: C5 Aircross ima navaden dulc/lij/grlo/... in not gre 101% "spodnja" ročka na sliki - kao kamionska. Če imajo na pumpi pa ono "specialno", ki blokira pa rabiš nastavek da sprosti pretok.Bom probala naslednjič spet. V prvo vem, da sem imela težave, potem pa nikdar več probala brez... Upam, da sem bila samo štorasta...
Jaz vedno tankam na pumpi za tovorna vozila. DostavnikPozabi kaj si napisal.
Obstaja pištola za avte in tovornjake in tovornjaki imajo magnet vgrajen v grlu od posode za AdBlue. In če je izpravna pištola odpre samo če je v območju magneta, zato pa obstajajo adapterji , ki so bili mišljeni za VW gospodarska vozila , ki imajo rezervoar od osebnega vozila .
Pištola za avto.
Pištola za tovrnjake
To je tudi meni naredilKo sem tankal kombi (master) na voklem je skos ven metalo. Je bilo treba držat na minimalcu da je šlo normalno.