Citat:
Uporabnik elo pravi:
moje mnenje...
bebci so vsi tisti, ki ne upoštevajo rdeče luči, bodisi na semaforju, bodisi na vhodu v tunel.
ultrabebci so tisti, ki obračajo na avtocesti...
bizgeci so vsi tisti, ki zagovarjajo kršenje predpisov v primeru takšnih ali drugačnih vremenskih pojavov. raje imam od toče poškodovan avto kot zaradi geistfahrerja prekinjeno življenje.
Bebec si ti, takim enostranskim fudamentalističnim razmišljanjem.
če bi tisti, nadaljevali vožnjo v primeru nemogočih vremenskih razmer bi tud naredili prekršek. Vsekakor so se odločili za bolj varno varianto - ustavitev v tunelu.
Kaj zdej potencirate tiste prekrške. A ko se pa pri normalni vožnji kolona ustavi v tunelu, pa nihče ne išče "krivca" za nastalo "super nevarno situacijo" Se mi je to ravno prejšnji teden zgodilo, na vhodu pa je samo utripala rumena.
Tisti geistfahrer iz posnetka ni ogrožal prav nikogar. Ko se je odločil za vožnjo nazaj, je točno videl, da v tunelu vozila stojijo in tunel ni bil prevozen. Tista redča luč pred tunelom je bila napačna, in je ogrožala voznike še najbolj od vseh tem prekrškov. je to ogrožanje varnosti na račun kasiranja tistih, ki so se odločili varno zapeljat v tunel, namesto ustavit v slabem vremenu na voznem pasu? Utripajoča rumena bi morala bit. Če koga kaznovat, bi si tist, ki je rdečo prižgal še najbolj zaslužil kazen.
Jaz sem pa zadnjič raje zapeljal v rumeno/rdečo, kot pa da bi mi na nagrobniku pisalo da sem pravilno ustavil pri rumeni. Ja, sem že precej zmanjšal hitrost, ko sem videl da se mi odzadaj približije Petrolova cisterna. rešil sem se da sem zapeljal v križišče, se umaknil skrajno desno in sred križišča me je potem cisterna prehitela, se je k sreči nekako prebila med mano in nasproti vozečimi avtomobili. Zjebal me je pa policaj, ki je stal v križišču, pa sem rekel da bom ravno zaradi njega upošteval in ustavil po predpisih. Kdo je zdej tu bebec, jest k sem kršil predpise in ostal živ, in bil pameten če bi se strikno držal predpisov in bil dons mrtev?
Sama škodoželjnost vas je. Ker unim ni toča uničila avte, bi jih pa radi drugače kaznovali, samo da ne bi ostali brez škode. Vam ne gre za varnost, Samo gledate, kje bi koga zjebali na tak ali drugačen način. Naj sosedu krava crkne sistem.
In še enkrat ponavljam, Tista dva prva sta se v predoru ustavili zaradi slabega vremena, ker so presodili, da je nadaljevanje vožnje lahko nevarno. In so ravnali popolnoma v skladu z zakonom. Tisti, ki so pa pri rdeči zapeljali v tunel, so pa ravnali bolj varno, kot če bi zunaj stali na voznem pasu v neurju in spolzki cesti.