a tale vikend se vsi mislijo pobiti

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Glav ne mormo spreminjat...... so pa dirkališča razmeroma dobro obiskana, lep primer je Grobnik.....

Vsak, ki kupi športni avto ali športni motocikel, ga eventuelno sproba.. Vsaj nekateri bi to radi počeli nekje ker je varno......, tam kjer ne ogoržajo ostale udeležence...

Kr se pa tiče našega šolanja mladih voznikov, je pa pod kritko, ker niti poligonov nimamo, da bi se človek vsaj približno nauču osnove, pa naj se gre to za zaviranje na spolzkih cestah, makedamu ali podobno..

Avtošolam se gre predvsem za nabijanje ur, kjer te vlačijo po prom. zamaških in brezvezno furajo po kakšni cesti rezervirana za motorna vozila, medtem pa inštrukor sanja....

Če pa vlada ne zna neki narest, naj enostavno prepove oz omeji kubaturo in konjske moči..... pa bo problem rešen... Vendar naša vlada rada pobira cestni davek, okoljevanstveni davek, slabo sanira ceste, občine (nekatere) jih sploh ne... noben za nobeno slabo označbo ali pa za umazanijo na cestah ne odgovarja...

Na koncu leta pogledajo statistiko
in ponavadi drastično dvignejo kazni...

Problem solved......

S'takim odnosom, bo pesem vedno ista.....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Pr nas še poligona ne morjo narest..... kaj šele dirkališče..

Imamo pa denar za draga razpise in ultradrage gradnje, nabavo orožja in vsakoletno sanacijo parlamenta....

Vse ostalo pa ni važno.... no ja kazni so evropske..... oz v nekaterih primerih še hujše...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Najbolj da damo na AC 60 km/h pa zjutri vstanem ob 4 za službo...
Še boljš 40 km/h, da ne bo treba bremzat na določenih odsekih, kjer je ždej tolk omejitev.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Najbolj da damo na AC 60 km/h pa zjutri vstanem ob 4 za službo...
Glede na to kakšen kljukec si ti in reality neb blo nič čudnega. Zaradi takih bebotov kot si ti in reality bodo omejitve samo še nižje. Dvignili zaradi vas kljukcev jih ne bodo brez skrbi, ker višjih omejitev (kjer omejitve so) nikjer ni. Samo še večje kazni bodo. In to zaradi vas primitivnih voznikov. In prav je tako. Palca je za vas.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kr se pa tiče našega šolanja mladih voznikov, je pa pod kritko, ker niti poligonov nimamo,
Pri nas ni problem da nimamo poligonov, pri nas je problem, da se pravil ne spoštuje. Na cesti ni klavnica zato ker ljudje ne znajo driftat in hitro v ovinke vozit itd... pri nas je klavnica zato, ker primitivneži kot si ti, NOČETE pravil spoštovat. Torej rabimo nek "poligon" kjer te bodo naučili ali prisilili spoštovat in vozit taklo kot si se v Avtošoli učil, totrej po pravilih DEfenzivno in strpno. Problem si ti, (tvoja glava) turbobič (njegova glava) in vama podobni
Citat:
Glav ne mormo spreminjat......
A bejž no! Se pa da ta tvoja glava zapret v arest al pa v zaprti oddelek od koder boš samo ven skoz lino v restantskih cunjah gledal civiliziran svet. Si pač neprilagojen in nerazvit za življenje v civilizaciji ter mentalno zaostal. Tud za take kot si ti obstajajo ustanove.
A dirkališče ti je kdo dolžan narest, drugač boš pa po cesti divjal? Nared si ga sam, pred svojo hišo, pa potem divjaj tam in svojo bebavo butico na steno čimprej napopaj.
Veš normalnemu človeku ni pomemben samo avto in gas. Normalnemu človeku nekaj pomeni družina, služba, prijatelji, razni hobiji kjer življensko ne ogrožaš sebe in druge ljudi itd...Življenje ni samo stopalka za gas.
Ti pač očitno nimaš živet za kaj druzga kot da z avtom pizdarije zganjaš, ker je tvoje življenje prazno in brezvezno. Nimaš se s čem drugim pohvalit kot s prazno in neumno butico in to ti dobro uspeva.
In dirkališče Grobnik je zate predaleč? A nimaš časa peljat dol? A ti je težko za volanom 2 ure sedet in do grobnika normalno po predpisih peljat? Pol se pa igraj doma na računalniku z raznimi igricami. To je bliže in najprimernejše tvoji mentalni zrelosti.

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36

Hehe z avtomobilom pa ne hodim na Grobnik, razen če se teb zdi fino z enoprostorcem po pisti vozit....

Govoril sem za mlajšo populacijo, ki hočjo probat...., kaj zmore njihov motocikl to je vse.... Enkrat preden koga pošiljaš na Polje vsaj preber post, da boš vidu kva sem napisal...

Grobnik je predaleč, če se teb lub vsakokrat na Hrvaško vozit, k se ti zljub..... pol vidm, da je stvojo smešno gvavo resnično nekej narobe...

Pisto nebi uporabljali samo motoristi, ampak tudi drugi udeleženci in tudi kakšna dirka bi padla....

Predvsem pa bi avtošole morale več naredit za bodoče voznike....

Zdej pa skač na trepalnice naprej, dedek Bedenko...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Grobnik je predaleč, če se teb lub vsakokrat na Hrvaško vozit, k se ti zljub.....
Aja, torej teb se ne ljubi na Grobnik vozit. Ja si pa res revež. Rad bi dirkal pa se ti ne ljubi vozit zato bi rad da ti država dirkališče pred pragom naredi?
Citat:
Pisto nebi uporabljali samo motoristi, ampak tudi drugi udeleženci in tudi kakšna dirka bi padla....
Ja, saj sem ti reku, nared si dirkališče kakršno hočeš. Zakaj bi tvojo bedarijo in tvoj hobi moral še jaz plačevat? A si ti mogoče kaj za moje konje, mojo zidanco in moj viniograd dal?

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Aha Grobnik je predaleč??
13.gif

Potem v Sloveniji potrebujemo v vsaki vasi dirkališče, ker se mladini ne bo dalo iz Celja v Maribor peljat
cheer.gif

Stardec teb pa samo
aplauz.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Kje bliz LJ bi lahko bil amapk itak nebi pomagal. Kot je navada pri nas bi itak bila taka cena za gor vozt da se noben nebi. Nevem stardec zakaj bi ti plačeval za moje neumnosti. Sej nobenmu nisem nič naredu.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Zato ker bo na koncu država kaj denarja dala to je pa moj in od vsakogar davkoplačevalski denar. Kar se jaz ne strinjam.

Če bi bilo po moje bi zgradil zapor za motoriste in vse kretene, obsodba po hitrem postopku.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Nevem stardec zakaj bi ti plačeval za moje neumnosti. Sej nobenmu nisem nič naredu.
Hja, reality stoka nekako tako, češ, da bi mu morala država poligon narest, da bi se on gor lahko zdivjal, ker se mu na grobnik ne ljubi it divjat.
In v državni proeračun tud jaz nekaj curnem. Torej bi moral tud jaz prispevat za to nekoristno (pravzaprav škodljjivo) bedarijo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Če bi bilo po moje bi zgradil zapor za motoriste in vse kretene, obsodba po hitrem postopku.
Tud jaz mislim, da bi blo to bolj koristno in bi bolj pripomoglo k varnosti na cesti.
Torej, za red na cesti rabimo zapore in ne dirkališča.
V izgradnjo zaporov sem pa tud jaz pripravljen nekaj denarja prispevat.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Nihče nima pravice se izživljati na cestah, na cestah smo še ostali.

Isto je če bi jaz hodil s pištolo v roki in mahal okoli......Čisto enako je, kakor dirkajo motoristi ali malomarno vozijo avtomobilisti = ogrožajo življenje.

Naj skačejo bunge jumping brez vrvi če jim je adrenalin važen ali skočijo s aviona brez padala. Mene in ostale naj ne ogrožajo, KONEC DEBATE, k akor jaz s svojo vožnjo NE OGROŽAM NIKOGAR ali se maksimalno trudim, da ne bom.

Vsakršno hvaljenje, da delate prekrške mi gre na bruhanje in samo Bog vam lahko oprosti, pa še ta kima z glavo, kako Policija NE OPRAVLJA svojega dela in pa seveda naše super odlično SODSTVO.

Prej bodo mene obsodili če bom ukradel kaj za oblečt, kot pa enega potencialnega morilca odstraniti s ceste.

E Slovenija od kje so tvoje lepote, kajti jaz jih ne najdem.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ja sej to se ve. Sam jst se ne izživljam, samo vsake toliko časa malo presežem dovoljeno hitrost ki pa je vedno prilagojena razmeram na cesti in okolju

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ti lahko svojo hitrost prilagajaš samo, če je manjša od NAJVIŠJE dovoljene. Torej v minus ne v plus. Zato so znaki, sicer jih nebi blo treba.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Je pa res, da so nekje omejitve, recimo tam kjer na obeh straneh ni hiš itd 50kmh po nepotrebnem bi lahko dvignili za 10.

S dirkanjem načeloma ne prihraniš ničersar.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Marsi kje pa so omejitve previsoke in bi jih bilo treba zmanjšat. Veliko naselij kjer velja splošna omejitev 50 je takih, kjer je ta hitrost prevelika.
Sicer pa postavljalec preden postavi znak verjetno malo pregleda situacijo, podebatira z lokalno oblastjo in prebivalcem. In če so izven naselja tudi njive, vrtovi, vinogradi itd...koder ljudje relativno pogosto hodijo in se vozijo s traktorji, itd... je treba tudi bolj pazit in zato vozit počasneje. Nikoli ne veš kdaj bo kakšna nona s košaro ali karjolo krompirja in solate iz njive korakala.
Nobenga ne bo hudič vzel, če bo malo prej počasi vozil, če pa bo prepozno upočasnil ga pa lahko vzame hudič.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Podpisov za izgrandnjo dirkališča je veliko, zbirali so ga na motozborih po Sloveniji..

Bebcu ki ne loči javne lastnine od zasebne...

NI POMOČI!!!
Bogo tvoje kljuse res.....