a kdo išče nevesto?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
evo, alter mi bo zrihtal ženo iz Vietnama... a mi lahko kdo razloži na podlagi česa je moj browser mislil, da iščem ženo tam? Sej nisem nič takega iskal po netu, da bi se mi to shranilo v cache.

OK, res da sem bil lani v Vietnamu in videl tam še najlepše azijke (poleg Filipinov), ampak na podlagi česa on zdej misli da rabm ženo? res da sm star skor 30let, sam krize pa še ne čutim no.

http://www.thaimatches.com/join/register16.php

btw.: če bi kdo rad ženo od tam lahko zrihtam kontakt od ene, drugo pa smo že oddali v Kanado. So pridne, dokaj neobrabljene (=skoraj kot nove, malo obrabljene), luštne, zveste, pa še če jo pripelješ v Evropo je praktično 0% šans, da se nauči slovenščine in ti pobegne s Fadilom. Pa še kuhat in zmasirat znajo odlično ooooooo ja
cheer.gif

pa še malo pojedo in popijejo kar pomeni, da je strošek vzdrževanja nizek. V primerjavi s slovenkami (ki ne kuhajo in so drage za vzdrževanje) je tole win:win ,pa še prevaja ti lahko kakšne stare vojne filme o vietnamu. Pa lepe otroke naredijo.

Disclaimer: ne odgovarjam za nobeno izgubo premoženja v primeru ločitve na tak način pridobljene neveste.
1670050-Capture.JPG

Priponke

• 1670050-Capture.JPG
    1670050-Capture.JPG
    29,6 KB · Ogledi: 247
Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Tajke so grde....razen za kuhat in masažo so čist neuporabne. Jst je nebi upal pokazat prjatlom

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.573
113
Emona / Carnium
Te, ki so pri nas, so tudi za masažo neuporabne (z nekaj izjemami v toplicah oz. hotelih). Kuhajo pa itak pikantno, da te srat prime. Slovenska kuhinja jim je nerešljiva uganka.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ah, jst itak obožujem azijsko hrano, nudli in riž all the waaaay yiiiha
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.573
113
Emona / Carnium
Stari, pa ne vsak dan!
Rečeš: polenta. Poišče recept, naredi...fak, kaj je to! Ok, pustimo strukturo, barvo, vonj...ampak: Pečeeeeeeeee!!!!
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Stari, pa ne vsak dan!
Rečeš: polenta. Poišče recept, naredi...fak, kaj je to! Ok, pustimo strukturo, barvo, vonj...ampak: Pečeeeeeeeee!!!!
evil.gif

OK, pol pa 5x na teden kuha ona, čez vikend pa ti. To da peče je pa problem v tebi, da si mehkužen
evil.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Tajke so grde....razen za kuhat in masažo so čist neuporabne. Jst je nebi upal pokazat prjatlom

Za tisto, ki jo je pripeljal sodelavec, to ne drži. Je čist simpatična.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

Za tisto, ki jo je pripeljal sodelavec, to ne drži. Je čist simpatična.

Kok je plačal?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz bi si raje uvozil kako 18-letno lepo blond Ukrajinko, Rusinjo ipd. Če zna kuhat, prat, likat, seksat, pir nosit do kavča, je kul, druga pa tako ne rabi.
grin1.gif

Tajko pa pokneš, ko si na Tajskem na potovanju. Pomembno je le, da si ne izbereš najlepše, tako kot en kolega, ki je še cel teden jokal v hotelu, ko je ugotovil, da si je dobil tipa.
hysterical-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.573
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pomembno je le, da si ne izbereš najlepše, tako kot en kolega, ki je še cel teden jokal v hotelu, ko je ugotovil, da si je dobil tipa.
hysterical-1.gif

So mu všeč visokorasle, mišičaste in prsate Tajke, ki pikajo tudi z brado, ko se crkljajo?
evil.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
A na tem forumu res noben ni sposoben najt ene normalne bosanke, tko kot vsak pošten Slovenc?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz bi si raje uvozil kako 18-letno lepo blond Ukrajinko, Rusinjo ipd. Če zna kuhat, prat, likat, seksat, pir nosit do kavča, je kul, druga pa tako ne rabi.
grin1.gif

ni šans, prehitro spregovori naš jezik in ti ******, tebe prijavi na policiji da jo pretepaš, greš v zapor, ona pa fura biznis s tvojim lokalom naprej.... točno en tak primer poznam.
Temu se reče uspešna ženska.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
grin1.gif

ni šans, prehitro spregovori naš jezik in ti ******, tebe prijavi na policiji da jo pretepaš, greš v zapor, ona pa fura biznis s tvojim lokalom naprej.... točno en tak primer poznam.

Ja sej ravno zato je pa ne bi pustil dlje kot do vhodnih vrat ali pa bi se že pred nakupom zmenil z njenim fotrom, da jo pride ubit, če se slučajno zgodi kaj takega.
grin1.gif

mistique, eh, nimaš pojma ...
tongue-1.gif

Ladyboy.jpg

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
grin1.gif

jaz ne poznam Ukrajinke, ki ne bi spi_zdila z drugim tipom. Provzaprov skoz neki bežijo. Tipčki pa jočejo in se jezijo.
Ja to je to... pol leta jo poriva, potem pa zakurbla i gre
evil.gif
Kot stari dobri fičo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
grin1.gif

jaz ne poznam Ukrajinke, ki ne bi spi_zdila z drugim tipom. Provzaprov skoz neki bežijo. Tipčki pa jočejo in se jezijo.
Ja to je to... pol leta jo poriva, potem pa zakurbla i gre
evil.gif
Kot stari dobri fičo.

Mamo tudi med "estradniki" eno takšno?

nadiya.jpg

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ah lepo te prosim, poglej si tole vietnamko