Prehrana je problem. Kdo ti bo sredi šihta šel pripravljat popoln obrok.
P pediater UDBA 18. jul 2007 11.892 0 36 43 14. apr 2008 #81 Prehrana je problem. Kdo ti bo sredi šihta šel pripravljat popoln obrok.
X xXx Pripravnik 30. avg 2007 997 0 16 14. apr 2008 #82 Citat: Uporabnik pediater pravi: Prehrana je problem. Kdo ti bo sredi šihta šel pripravljat popoln obrok. Klikni za razširitev Vse se da. Jaz med sluzbo pijem kazein za nadomestek obrokov. Za maščobe lahko komot dodaš Omega 3 kapsule, mandlje itd.
Citat: Uporabnik pediater pravi: Prehrana je problem. Kdo ti bo sredi šihta šel pripravljat popoln obrok. Klikni za razširitev Vse se da. Jaz med sluzbo pijem kazein za nadomestek obrokov. Za maščobe lahko komot dodaš Omega 3 kapsule, mandlje itd.
F Fojhcter Pripravnik 18. dec 2007 207 0 16 14. apr 2008 #84 Peeesda, jaz sem med pouk pil šejke, med malico sem si v kuhinji delal polnozrnate toaste s tuno, zmiksane skute kar češ, snađi se pediater.
Peeesda, jaz sem med pouk pil šejke, med malico sem si v kuhinji delal polnozrnate toaste s tuno, zmiksane skute kar češ, snađi se pediater.