O MADONA LAHKO REČEM
Torej:
5-7 obrokov na dan
npr.
ZAJTERK....sport muesli, 0,5 fatty mleko, po možnosti sirotka v prahu (whey), če ne si lahko naredite omlete iz 5 beljakov 2 rumenjaka in ovseni kosmiči, fajn je zraven jemat kakšne vitaminske kapsule in omega 3 kapsule, nemastna skuta (250g), če vam negre-->zmrznjeni gozdni sadeži, 2dl mleka u misker, pa je ful dobro.....NAUK
..zjutraj telo potrebuje vse hranilne snovi..torej OH muesli, kosmiči, wassa kruhki...beljakovine: skuta, sirotka
Naslednji obrok, naj enako vsebuje vse od OH do B...napirmer, jaz si naredim mešanico 250g skute, sirotka, mleko-->mikser...če vam okus res ni pomemben dodoajte tej čorbi še ovsene kosmiče, lahko tudi wassa kruhke, meni dopoldne sedejo polnozrnati toasti s tuno (njam)...NAUK obrok spet vsebuje vse kar telo potrebuje, vendar moramo paziti da so OH-ji v zmernih količinah.......
Kosilo...uffff...piščančja prsa pečena na teflonu s čisto malo olja, še bolje brez, lahko krompir, rjav riž, kakšna zelenjava
Polnozrnate testenine in tuna (3 konzerve) je moja favourite obrok za popoldne ali kosilo, jem vsak dan, lahk otudi osliča, kakšno mlado goveje stegno, tudi žrebiček je ok....taka obroka imamo dvakrat na dan za kosilo in pozno kosilo
zvečer se izogibamo OH-jem ker jih ne potrebujemo, gremo spat, počivamo. seveda ne izostajamo z beljakovinami, ni važno kako jih dobimo, samo da jih dobimo
TOREJ:
5-7 obrokov na dan po tej formuli Vsi obroki morajo biti beljakovinsko bogati, OH-je jemo zjutraj in pa nekje do 6-8 ure zvečer (če imamo pač navaden bioritem)...ob taki prehrani priporočljiva nekje 3/4 na teden intervalna kardio vadba (pred katero vsaj dve uri ne jemo OH-jev), intervalna 1,5 min hoja oz počasen tek 30 sekund šprinta (lahko to izvajamo na sobnem kolesu), traja naj od 25-45min.....
Če imate dovolj finančnih sredstev me pa lahko kontaktirate na ZS, ter vam še bolj podrobno razložim kaj potrebujemo za lepo in zdravo telo. Zato ker zdrava/športna prehrana stane muchos€ (pro bilderji na mesec zapravijo okoli 2000€ samo za vse kar zmečejo vase).
pa pridno trenirajte, splača se