Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Daj še zame en microHDMI naroči, pls!
naročen. čez kake 3tedne bo tukaj. kitajska je daleč
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Daj še zame en microHDMI naroči, pls!
Citat:
Uporabnik sulaco pravi:
1. No sedaj se pa že dovolj časa igrata, pa bi lahko še kakšno izkušnjo napisala....
2. Fusion: sporoči kako se bo obnesla folija pod vodo (a kakšni vodni mehurčki zbežijo spodaj?). Pa ko vidim, da sta naročila microHDMI..a ga ni bilo zraven??? To pa pany preveč špara
3. Primus: po tvojem navdušenem postu sklepam da si zadovoljen z zamenjavo z FT2....tako da si še mene "zakuru" za tegale FT3. Sem ga šel danes gledat in je res "qjuti"-ravno prav velik-mogoče bi bile lahko tipke zadaj malo večje. Žal ni bilo bravno ustrezne verzije
4. Koliko slik oz. filma (verjetno raje 720p, da zum dela) bi lahko spravil na 8Gb kartico C10; Transcend Ultimate?? A imata ta podatek kje v navodilih?? Predvidevam , da prej baterija crkne....
5. MM prodajalec je rekel, da so v škatli tudi angl. navodila, vidva pa pravita, da jih ni? So na CD-ju v PDF??
Hvala za info, LP
Ce ni skrivnost, kam in s katero agencijo gres ? Lahko tudi ZS.Citat:
Uporabnik Primus pravi:
sicer bom pa prvi teden v juniju spet v Egiptu in FT3 bo vsaj 5 ur na dan v vodi,
Citat:
Uporabnik sulaco pravi:
Fusion, Primus: "ker še nisem nabavil masti za tesnilo na vratcih mazat" Kakšno mast priporočata, pa kje se dobi?? Primus: A vsakič ko polniš baterijo-nato namažeš tesnilo ?? Lahko opišeš postopek prosim?? Ker moj fotkič bo šel pogosto na/v/pod vodo (kajak pač)...
TNX, LP
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Eh klinc, sem mislu, da ga bodo mal bolj nabijal po ledu