Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Za avtorja teme solidna alternativa: Seat Exeo.
Ta iz linka ima zelo privlačno ceno, čeprav gre za staro A 4-ko.
mi je vsaj spredaj nova octavia dostiiii lepša
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Za avtorja teme solidna alternativa: Seat Exeo.
Ta iz linka ima zelo privlačno ceno, čeprav gre za staro A 4-ko.
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Da se vrnemo na temo. Ta teden sem izvedel, da je nova GreenLine izvedenka na voljo za naročiti, ki ima za isto ceno že vključen ESP (do sedaj je bil za doplačati) in celoten 'BlueMotion Tech' od VW-gna; torej start-stop, regeneracija v 12V acu,...
ja, to je seijsko pri 2011 modelu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
gledam nekaj v tej smeri, ima 4 letno garancijo brez omejitve km, avto sam po sebi mi ni švoh, ima kdo izkušnje z omenjenim motorjem? poraba mi je smešna bil danes na testu, nič kaj posebej pazil nanjo in ni prilezla čez 4,5l/100km...
xenon, pdc, 2 conska klima, touch screen radio mp3/usb,.., temna stekla, pot. rač., usnjen volan, tempomat,....za cca 20k €
mnenja za , proti, alternative?
No, da ti pomagam - jaz sem vceraj narocil RS Combi diesel... Presaltal sem pa iz Passata 2.0TFSI - 200 konjickov in en osel.
Sem gledal med njo, Superbom limo (in Accordom, in Mondeom), pa je firma zrihtala najvec popusta na Skodo, tako da je bil to na koncu no-brainer.Meni se je zdela kot najboljsi price/performance - sicer je konkretno manjsa od vseh ostalih (saj je v resnici golf.pres), ampak raje imam "polno" opremljen avto, kot pa oskubljenega večjega. Pri RSu pa res ni da ni, vse kar sem doplacal so bili senzorji za parkiranje, boljsi avtoradio + 12 zvocnikov (pri nas je en cuden standardni, sem pa vzel Bolero), tempomat (ki tudi ne vem zakaj ni v standard opremi...), gretje zicev in to je to.
Edini problem je, da je dobavni rok 18-22 tednov
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Edini problem je, da je dobavni rok 18-22 tednov
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
V vsakem primeru je čakalna doba 2-3 mesece,
Eeem, ne spomnim se več kje sem bral test Audi A1 z 1.6TDI 105KM motorjem in je novinar nekaj težil, da se pri 180.000 km dotoči adblue. Kdo zdaj bluzi?Citat:
Uporabnik scott pravi:
DPF filter se prvič pregleda na servisu pri 150.000 km. Menjava sploh ni predvidena, če normalno dela. Vsaj do prevoženih 300.000.
http://www.skoda.si/extraitem.php?I_ID=147&B_ID=281Citat:
Uporabnik scott pravi:
Ti bluziš.
Mešaš DPF filter s tehnologijo Bluemotion. To ni isto.