Realni sektor je že dolgo na udaru.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
heroji delavstva iz realnega sektorja bodo na udaru, brez milosti.
Realni sektor je že dolgo na udaru.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
heroji delavstva iz realnega sektorja bodo na udaru, brez milosti.
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Ksz
Jst sem se leta spraseval zakaj placujem dodatno zavarovanje, ce sem zdrav in ne hodim k zdravniku. No lansko leto ko sem zbolel in ker zdravila stanejo cca 1000€ na mesec [gre iz dodatnega zavarovanja] drugace razmisljam...
E bravo...Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Ksz
Jst sem se leta spraseval zakaj placujem dodatno zavarovanje, ce sem zdrav in ne hodim k zdravniku. No lansko leto ko sem zbolel in ker zdravila stanejo cca 1000€ na mesec [gre iz dodatnega zavarovanja] drugace razmisljam...
Bistvo je, da bi lahko za strošek dodatnega zavarovanja povišali obvezno in to bi potem krilo čisto vse. V resnici bi bilo ceneje, ker bi bilo v verigi nekaj manj požrešnežev in pa bedastih reklam ne bi bilo treba plačevat.
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
E bravo...Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Ksz
Bistvo je, da bi lahko za strošek dodatnega zavarovanja povišali obvezno in to bi potem krilo čisto vse. V resnici bi bilo ceneje, ker bi bilo v verigi nekaj manj požrešnežev in pa bedastih reklam ne bi bilo treba plačevat.
Ampak je v državi naši preveč voluharjev, ki se pasejo na račun dodatnega zavarovanja. Adriatic, Triglav in predvsem Vzajemna si ustvarjajo fajne profite iz tega naslova in bodo storili vse, da se tvoja, moja in še od marsikoga želja ne uresniči.
Pa ni pomembno, da je Slovenija ena redkih oz. edina država, ki ima tole tako urejeno in da bi že morala zdavnaj takšno zdravstveno ureditev ukinit. So zavarovalniški strici preveč močni in vplivni, da bi se tole kar čez noč s preprosto spremembo zakonodaje uredilo, čeprav bi "Happy feet" poslanci v vsakem primeru nasprotovali.