11.9.

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.618
89
48
Če se spomnem pred desetimi leti internet še ni bil tako razvit.
Ni bilo gmaila, youtuba, facebooka,
bil je sux, bila je bolha in bila matkurja.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.516
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Zrežirano ni bilo nič...je pa ta dogodek javni obraz zafustriranih muslimanov ki se spravljajo pobijati nedolžno ljudstvo... dokler bodo muslimani na svet bodo piz+arje, vojne...itd itd

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vi in vaše teorije zarote! Al Kaida je bila sposobna to izvesti in tudi je. Američani so imeli pravico napasti talibanski režim saj je imel na svojem ozemlju vojaška vadbišča. Če drugega ne se je vsaj za ženske izboljšalo! Kar se tiče Iraka so se izmislili ( atomska), ni pa nič narobe če so morilca huseina spravili iz oblasti, problem je bil v tem ker niso imeli strategije, preveč po kavbojsko so se lotili vsega, saj so imeli takoj na začetku podporo Kurdov, šiitov in deloma sunitov! So pa sedaj razmere čist vredu nimajo diktature šiiti in suniti se bodo pa itak med sebej skoz bockal saj je sunitska manjšina prej izvajal pritiske in poboje nad šiiti!

bravo, bravo
aplauz.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
11.9. je bil zame velik mejnik. Od takrat naprej moram trpeti idiote, ki lajajo neke moronske teorije o zaroti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.516
113
seveda je veliko lažje, če ima človek na glavi plašnice kot fijakarski konj in ne razmišlja z lastno glavo
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.769
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
seveda je veliko lažje, če ima človek na glavi plašnice kot fijakarski konj in ne razmišlja z lastno glavo
grin1.gif

Ampak največji hec je, da povdarjeno najbolj velja za iskalce zarot. Poveš mu fajn pravljico in on ti gladko verjame. Pa naj bo še tako za lase privlečeno
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.516
113
tudi to je res. ampak potem se zadeve začnejo zaključevati pri dejstvih, ki bolj bremenijo uradne glasnike resnice. pa zakaj sem vedel da se boš sedaj prav ti oglasil
grin1.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Meni je bolj pravljica herojski upor potnikov in strmoglavljenje letala...potem pa ta isto letalo oz. njegovi ostanki izginejo, izparijo. Preprican sem da bodo nekoc posneli odlicen film na to tematiko

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
grin1.gif

Ah, prav imaš, ne vem kako sem lahko bil tako neumen, da sem zaupal strokovnjakom, medtem ko je na internetu cel kup genijev ki z pomočjo nizkoločljivostnih filmčkov na youtubu ter skrekano verzijo programa za urejanje videa vidijo čez vse laži, ki jih neki lažni doktorji znanosti dajajo v svet zato da bo raja še naprej neumna. Zdaj, ko imam odprte oči za resnico vidim, da ne samo, da je bush osebno raztrelil wtc, zlobni ljudje imajo tudi načrte nas vse pomorit s chemtraili, človek ni ubistvu nikoli pristal na luni, nezemljani so res pristali v roswellu, big foot obstaja, prav tako nessie...no za te stvari zdaj ko imam odprte oči za resnico zdj vem, da so resnične. Kdo ve kakšno skrivnost bom še razkril, če grem še malo surfat po youtubu!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.516
113
glej.. če ti verjameš strokovnjakom, ki pravijo - da je v pentagon priletelo letalo, od katerega čisto slučajno ni ostalo ničesar, niti luknja ni v obliki letala, - da sta se dvojčka, ki sta bila zgrajena, da preživita udarec letala polno naloženega z gorivom slučajno zrušita in slučajno tako kot pri kontrolirani rušitvi, da se naokoli poškoduje kar čimmanj zgradb, - da so, kljub visokim temperaturam zaradi letalskega goriva našli ostanke potnih listov teroristov (od ostalih seveda ne), - da so ob udarcu letala v WTC prav vse TV postaje, ki so zadevo spremljale, imele "motnjo" ki bi lahko nekaj zakrila (seveda ni, ker je vse skupaj zarota), - da ima oz. je imel Sadam husein ogromno kemičnega orožja 4 mass destruction, ki ga kasneje seveda niso našli, našli pa so ogromno nafte in podobno še naprej..... potem ti kar lepo verjemi tem strokovnjakom, jaz jim ne bom. ker vem, da so lahko tudi strokovnjaki "vodeni" prav tako kot mediji.

in ja, na youtubeu boš prej našel kaj resničnega, kot pa npr. na CNN-u, BBC-ju pa še marsikje drugje. in niso vse nizkokakovostni posnetki itd. ampak tudi kakšni bolj konkretni. tiste seveda potem izobčijo oz. si že nekaj izmislijo, da jih vidi čimmanj folka in da se čimmanj razmišlja o tem, saj to seveda lahko škoduje blejanju ovac, ki drugače zvesto sledijo svojim poštenim voditeljem, ki jih hočejo samo obvarovati pred vsem hudim kar obstaja ( a v resnici so oni najhujše kar se jim lahko zgodi)
.
nadaljevati to debato je pa tako ali tako brezpredmetno, ker nihče ne bo nobenega prepričal v svoj prav, ti samo lepo živi svoje življenje dalje in zaupam "strokovnjakom" ki ti ne glede na razmere v svetu, politiki, itd. VEDNO povejo resnico, jaz pa bom svojega naprej po svoje
smile-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Ne ne, saj zdaj tebi verjamem. Pravkar raziskujem chemtraile, ker prej sem avtomatično mislil, da je kdorkoli, ki verjame temu enako naiven kot tisti, ki verjamejo v zarote o wtc, ampak zdaj ko vem, da mi več sto tisoč matematikov, kemikov, fizikov, inženirjev in podobnih pasjih sinov po celem svetu laže in ponareja podatke javno dostopnih raziskav, ni druge kot da sam osebno preverim vsa dejstva in, da grem osebno čez vse izračune tako da pridem do zaključkov s svojo glavo, ne pa da poslušam te lažnjive "strokovnjake" ker glede na to, da dejstva v prid "uradni" razlagi prihajajo iz vsega sveta je edina logična razlaga to, da so vsi strokovnjaki na svetu vključeni v zaroto!

Ja, tile chemtraili so res nevarni, šele zdaj ko sem sam šel čez vsa dejstva in izračune šele vidim, kako nas neki neznani ljudje počasi pobijajo, od zdaj naprej nič več sprehodov po naravi, ko letijo letala po nebu!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.516
113
daj prooooosim, pokaži mi s kakšnim linkom ali pa s čimerkoli teh več sto tisoč matematikov, inženirjev, whatever, katerih strokovne raziskave potrjujejo uradno zgodno 9/11 in pojasnijo sumljive dele zgodbe oz. ovržejo zaroto (za začetek npr. kako lahko potni list preživi ekplozijo kerozina, a ista eksplozija stali kompletno letalo). lepo prosim
smirk-1.gif

pa ne rabiš zdaj meni verjeti nevemčesa, lahko brez problema še naprej blejaš z množico, jaz samo opozarjam, da ni nujno vse tako kot pravijo voditelji, politiki in "stroka", ki stoji za njimi. dvom razsvetljuje, ozavešča.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.099
533
113
tam ko se terc po tori rola
Napade je izvedla Al Kaida. Letala so pilotirali ti ljudje. Ampak stolpa pa sta padla zaradi prej nastavljenega eksploziva. Kako drugače pojasniti, da sta se zrušila sama vase? Letalo v Pentagon... Kje so ostanki? AlKaida in CIA z roko v roki... zna biti. Ne pa trdim.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.769
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Napade je izvedla Al Kaida. Letala so pilotirali ti ljudje. Ampak stolpa pa sta padla zaradi prej nastavljenega eksploziva. Kako drugače pojasniti, da sta se zrušila sama vase ? Letalo v Pentagon... Kje so ostanki? AlKaida in CIA z roko v roki... zna biti. Ne pa trdim.

Saj ne, da je oboje v vsaki 11.9. temi znova in znova povedano, linkano. Ampak nekateri imajo sindrom zlate ribice.
In ne, ne da se mi znova iskati linkov. Mi je že debilno to početi
bonk.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.522
6
38
No, četudi je vse skupaj čisto, pa nekaj le priznaj. Najbolj varovana zgrada na svetu, ki ima na vsakih nekaj metrov kamere pa niti enega posnetka trka v Pentagon razen razpacanega gifa z tremi frejmi na katerih se itak nič ne vidi. Boš rekel, da ni nič čudnega?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
daj prooooosim, pokaži mi s kakšnim linkom ali pa s čimerkoli teh več sto tisoč matematikov, inženirjev, whatever, katerih strokovne raziskave potrjujejo uradno zgodno 9/11 in pojasnijo sumljive dele zgodbe oz. ovržejo zaroto
Jaz bi raje videl enega izkušenega inženirja, ki bi verjel v one pravljice o raketah v pentagonu pa nastavljenem eksplozivu v obeh dvojčkih.

Bemtiš, ni ga, ni ga ...
smirk-1.gif