Zvočniki za hišni kino (čim manj kablov)

prestica

Zelenc'
7. sep 2011
8
0
1
Ko že končno mislim, da sem našla hišni kino, se mi vse sesuje. Kak stres je to za eno žensko, ki se na te zadeve ne spozna.
Kaj torej predlagaš za nakup? Ko se že odločim, da bom iemla ločeno napravo za zvok in za branje filmov, ugotovim, da to sploh ni tako enostavno.
Očitno se bom kmalu vrnila na idejo nakupa ''vse v enem''. Zvok, slika, ...

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
da bi vedel točno ime model žal ne vem.
pioneer in yamaha vem, da imata nekaj podobnega v ponudbi.

kaj te pa pri onkyotu moti?
nič samo me zanima kaj konkurenca ponuja v tem rangu
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to je najslabš, kar lahko nardiš, da kupiš zadevo vse enem:))
Če te tehnika zanima in imaš malo žilice in potrpljenja, potem bi ti predlagal:
en mini računalnik za filme in musko
potem še onkyo 609
zvočnike pa kolk ti še ostane v denarnici:)
+ za bonus kak androidni telefon:p
No tale komplet bo kar dost dražji od tvojega prvotnega proračuna.

Sej tut s tvojim predlogom se da vse kar bi rada, samo kar koli boš počela preko wd live, moreš prižgat tv, da vidiš meni.
A tv ima usb za mp3-je, a tv ima dlna povezavo?? (Če ima oboje, potem za musko ne rabiš wd live prižigat, ampak samo tv. Dlna pa pomeni, da lahko poslušaš musko, ki jo imaš shranjeno na računalniku)
Kje si ta tv našla, ker ga ne najde v slo trgovinah:)?

prestica

Zelenc'
7. sep 2011
8
0
1
TV imajo (so imeli, ker je razgrabljeno) v BIG BANG-u v aktualnem katalogu. Zdaj je le še v ''redni'' prodaji. Imajo ga tudi v ene parih spletnih trgovinah.
Včeraj mi je prodajalec rekel, da lahko zunanji disk vključim direkt v TV in da naj ne bi bilo problemov s predvajanje. Bomo videli. : )
Za hišni kino pa sem bila v Media Marketu in ni točno vedel povedat ali bom lahko poslušala glasbo, če bom USB vključila v WD. Ga bom pa direkt v TV in to bo to.
Upam, da si jaz vseh teh vhodov in izhodov ne predstavljam preveč laično. Toda ni vrag, da ne moreš povezat treh naprav tako, da bi vse delovalo. : )

brezlj

Pripravnik
29. jul 2010
46
0
6
www.dominatus.si
Moj hišni kino je sestavljen iz Pioneer-ja DV-400V in AV sprejemnik z zvočniki Onkyo HT-S590.
Vse skupaj je zelo zadovoljivo. Čez zvok ne morem nič rečt, pioneerju pa dodaš firmware pa špila vse razen mkv.