Dober si, jest si zdele ne predstavljam da bi živel z eno. No, kaj pa vem kaj bo čez 6 mesecov. Rabim še malo svoje osebne svobode.
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Hitro), ti pa tak način postane "normalen"...
Citat:
Prehitro mine vsa zaljubljenost, ker si že iz štarta non stop skupaj. Jaz bolj podpiram nekaj časa ločeno, pa potem če se izkaže da je to to.., probat s skupnim življenjem.
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Teorija je nekaj, praksa čisto nekaj drugega. Če je možnost, da nekako živiš skupaj to podpiram, ne pa po 3 mesecih. Nekako se mi zdi primeren čas od 6 mesecv do 1 leta. Takrat zaljubljenost malo popusti in na partnerja gledaš z drugačnimi očmi.
Da dva ugotovita da nista za skupaj, je zadosti že da gresta za 1 teden nekam na morje. Nekaj se jih že takrat spiči, kaj šele da bi živel skupaj.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Maš prav ... vsaj kakor kaže Tamarina izkušnja .... je treba že na začetku videt a gre al ne, ne pa da čas po nepotrebnem zapravljaš. Recimo, da je tip agresivc lahko hitr vidiš že, ko skup živita ... po kakšnih dveh treh mesecih. Ne pa da si z njim 3 leta, se naselita skup in te čez pol leta zgarba.Zgubiš skor 4 leta za enga buteljna, k bi lahko v tem času kakega ful OK spoznala.
Citat:
moderno gor ali dol, to počnejo ljudje, ki niso sposobni resne veze, ljudje, ki si na ta način pumpajo ego...
glavni problem varanja je le - spostovanje!! hudo boli, ce si ti tista oseba, ki ne ve kaj se dogaja za tvojim hrbtom.. hudo boli, ce ti to naredi oseba ki jo imas rad.... se huje boli, ce se ti ta oseba opravicuje da ji to ni nic pomenilo, da je bil le sex (sprememba jedilnika - glede na temo), ker potem ves da je nekdo sposoben zaradi nekega sexa mirne duse tvegati nekaj letno vezo... jz mislim, da ce si nekoga nekoc imel rad ali pa ga "se imas rad (ce varas, ga v resnici nimas)", potem imej vsaj toliko spostovanja do te osebe, da prekini vezo... vsaj toliko dostojanstva, da te osebe ni treba do konca prizadet... ali ji pa vsaj povej kako zelis v resnici zivet (ljuba deklica doma, pa en kup "prijateljic" za popestritev), pa bo potem ta oseba imela vsaj moznost izbire! To igranje s custvi je neodgovorno... nocem bit morbidna, ampak nekoc mi je neka psihiatrinja razlagala koliko mladih ljudi je v vojniku, zgolj zaradi globokega razocaranja zaradi partnerjevega varanja... in da ni malo ljudi, ki zaradi tega naredijo samomor (pa ni treba odprt debate, kako labilni so ti ljudje)..
zivis v oblakih, potem pa zves, da ma tvoj partner "dvojno zivljenje"- hudičevo boli! in ce te je imel nekdo nekoc vsaj malo rad, potem se mora zavedat kako te bo z varanjem prizadel. tle pa ze locimo dedce od egoisticnih, egopumpajocih si, maminih sinkov
Citat:
Tole je zelo dobro povedano in se strinjam. Se je to tudi meni zgodilo, da me je punca prevarala, me dala v nulo, v glavnem zelo prizadela, predvsem z laganjem. V takih primerih pomaga samo to, da imaš v glavi razčiščeno, kakšen si sam v resnici in ne poslušaš obtožb, ker so v bistvu projekcija osebe, ki se hoče oprati krivde in jo prevali nate in če si preobčutljiv verjamem da lahko končaš v kakšni ustanovi.