Zvestoba ni moderna

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne vem, če deluje lih tako kot pišeš. Če se odločiš za afero, se definitivno nekaj dogaja v tvoji vezi.
Zvestoba ja, posesivnost ne. Moški včasih težko najdejo pravo mero, oziroma je nikakor ne najdejo.
Posesivnost ni ljubezen in če bo šla z kom drugim ali on , bo šel, tu ni debate, zaradi posesivnosti bo šla/šel še prej.
In na koncu, če bi se moj vrnil od mlade damice, bi mu predlagala naj tam tudi ostane.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ne vem, če deluje lih tako kot pišeš. Če se odločiš za afero, se definitivno nekaj dogaja v tvoji vezi.
Zvestoba ja, posesivnost ne. Moški včasih težko najdejo pravo mero, oziroma je nikakor ne najdejo.
Posesivnost ni ljubezen in če bo šla z kom drugim ali on , bo šel, tu ni debate, zaradi posesivnosti bo šla/šel še prej.
In na koncu, če bi se moj vrnil od mlade damice, bi mu predlagala naj tam tudi ostane.

a tako kot se ti sliniš po "omladincih" je pa ok?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
eh ..corl..midva k sva mlada , raje poslušava zvok makin.. mladih punc..

tinekr je pa očitno svoje zamudila
grin1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Tjaša, mene pa še vedno preseneča, da zadevo imenuješ "moško" varanje. A misliš, da ženske pa vedno nekaj čutijo, ko se kresnejo z nekom (varanje ali ne varanje)?
grims-1.gif

Moj desc se zaveda, da če se mu slučajno zgodi kaj takega, lahko spakira oz. mu bom pri tem pomagala skozi okno. Seveda lahko od mene pričakuje enako. V zvezi ni prostora za več kot dva. Vsaj pri meni ne. Pa tudi ni mi fora, da bi se vsake tolk časa kresnila z nekom za popestritev - v čem je fora, da se goniš medtem, ko te nekdo čaka doma? Potem si je najbolje priznat, da zveza pač ni takšna kot bi mogla biti in temu primerno ukrepati. Lahko pa ženske še vedno čakamo in trpimo in se tolažimo s tem, da moški so pač taki. (A ženske nismo
hysterical-1.gif
)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Tjaša, mene pa še vedno preseneča, da zadevo imenuješ "moško" varanje. A misliš, da ženske pa vedno nekaj čutijo, ko se kresnejo z nekom (varanje ali ne varanje)?
grims-1.gif

Moj desc se zaveda, da če se mu slučajno zgodi kaj takega, lahko spakira oz. mu bom pri tem pomagala skozi okno. Seveda lahko od mene pričakuje enako. V zvezi ni prostora za več kot dva. Vsaj pri meni ne. Pa tudi ni mi fora, da bi se vsake tolk časa kresnila z nekom za popestritev - v čem je fora, da se goniš medtem, ko te nekdo čaka doma? Potem si je najbolje priznat, da zveza pač ni takšna kot bi mogla biti in temu primerno ukrepati. Lahko pa ženske še vedno čakamo in trpimo in se tolažimo s tem, da moški so pač taki. (A ženske nismo
hysterical-1.gif
)

Na tem odgovoru se lepo vidi razlika v razmišljanju bolj (ti) in razmišljanju manj (odpiralka teme) zrele ženske.
smile-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Če si na dieti, še ne pomeni, da ne smeš gledat menija
grin1.gif

In kdo pravi, da ti ne more tvoja pripravit tud torteline s sirovo omako. Samo treba se je pogovorit, da bo treba mal popestrit jedilnik...
grin1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Tole počasi že na ameriško pito spominja. Samo se pita verjetno boljše obnese kot tortelini. Več boste pa znalci povedal.
grin1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Meni se zdi pa ravno odpiralka tema zrela ženska....stvar je prikazala popolnoma realno. Je pa seveda vam mladičem, ki ste imeli veze po par mesecev težko razumet kaj takega...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Prvi post je napisan popolnoma subjektivno..., da ne govorim o kontradiktornosti s prejšnjimi objavami, glede njenega obnašanja do moških.
smile-1.gif

Bil v 3-letni, 2-letni in 1-letni vezi.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Tudi to niso neka dolga obdobja....Sicer je pa med mladinci in mladinkami običajno, da si obljubljajo nemogoče stvari...in takrat so v to celo prepričani. Tovariš, počakaj par let in svet se bo spremenil.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Ja o tej temi....vsi ste zgroženi nad odpiralko teme, kako ima lahko tako mnenje o moškem varanju....o tem govorim. Potem je pa cel kup odgovorov, kjer pišete, da pri vas tega ni, da tega nikoli ne bo...itd. delate se angelčke in poštenjake....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz osebno sem zgrožen samo zato, ker ima sama nekorekten in otročji odnos na tem področju (sodeč po prejšnjih postoh v ostalih temah), potem pa spiše v tem stilu, da smo moški takšni in takšni...in je sama zgrožena.

Nikjer nisem rekel, da se ne vara..., niti da moški tega ne delajo. Daj preberi si malo temo, pa potem piši izmišljene poste, ki jih ni bilo.
smile-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
In zakaj po tvoje nekdo ne bi mogel bit poštenjak in ga ne bo pri kakšni namočil tudi v najtežjih trenutkih?

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Ja o tej temi....vsi ste zgroženi nad odpiralko teme, kako ima lahko tako mnenje o moškem varanju....o tem govorim. Potem je pa cel kup odgovorov, kjer pišete, da pri vas tega ni, da tega nikoli ne bo...itd. delate se angelčke in poštenjake....

Ne mislem se opravičevat, ker sem poštenjak.
wink-1.gif
Vsakmu svoje. In normalno, da je lepo sanjat, da bi ga vsake tok časa namoču mal drugje pol pa pršu nazaj k svoji dragi in bi te ona še pohvalla...