I
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ga že vidim z Merklovo, Sarkozyjem in ostalimi, ko bo rabil prevajalca zraven.....
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Si pač človek, ki drugim ne boš nikoli priznal uspeha.
Če je tako enostavno, pa odpri svoje podjetje in naredi novo zgodbo o uspehu, namesto da tukaj daješ nekoga v nič.
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Če je tako enostavno, pa odpri svoje podjetje in naredi novo zgodbo o uspehu, namesto da tukaj daješ nekoga v nič.
Oprosti, uspeh na volitvah mu priznavam. Sicer me je presenetil ampak naj boljši zmaga, tukaj ni debate. Govorim o tem, da imate nekateri Zorana za gospodarstvenika, kar je pa daleč od tega.
Seveda ni enostavno ustvariti uspešno podjetje, zato pa tudi Zoran nima svojega, uspešnega, podjetja. Daleč od tega, da je enostavno, zato se pa klanjam vsem tem gospodom, ki so ustvarili taka podjetja!
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ccc... kakšni komentarji ej... pa sej ne sam tukaj... gledaš fb... kakšne primitivne izjave. In to od ljudi, k tega ne bi nikoli pričakoval. Mislm, da tud mi, če bi JJ zmagal, ne bi bili sposobni napisat kaj takega njihovim volilcem... prov razočaran sem...
Jest tud pravim, da je tale koalicija dost bolj všečna, kot pa bi bila od JJ - skom bi on sploh lahko sodeloval??? Pahor ga ne mara, zoki ga sploh ne mara. virant pa desus? Hja, kr neki. A taka koalicija je pa ful trdna?
Jest sploh ne vem, kaj folk vidi na JJ? Dec je neprivlačen, negativen, skoz je neki zamorjen, tečen, afere (v katerih je zihr imel prste vmes) se ga držijo kot klopi,... jest res ne vem, kje se ljudje najdejo z njim. In bogi revež je Zokiju naprtil lahko le neprepisano bajto... Očitno mora biti tale zoki ful baraba, da ima samo ta greh za zagovarjat. Se vam ne zdi, da če bi bile stožice res tak propad, da bi ga JJ sesul, še preden bi prišli na prva soočenja? In kako si upa že na volitvah napovedat predčasne volitve? A ve, da bo virant zahinavil, tko kot je kresalka in golobič?
mislim, da so bile tele volitve jasen znak, da ga ima slo poln k., in da naj gre v trento raje uživat zaslužen penzion s svojo urško in otrokom.
Prijetno me je presenetil Pahor. Folk ga še vedno pošmirgla očitno! samo nastop je moral spremeniti... ostalo je ljudem še vedno všeč očitno....
in glede pufanja zokita... če se ustvarja nova delovna mesta, naj se pufa.
jest in vsi pač lahko samo upamo, da nas ne bo razočaral. Če nas pa bo, bo pa itak konec z njegovo kariero v sloveniji... Seveda je pa tud uspeh odvisen od opozicije, če bo mogoče zdej pripravljena sodelovat. S pahorjem ni hotla, čeprav je vedla, da ni druge poti. V predvolilnem obdobju so govorili, da reforme pač bojo mogle bit... bomo videli, kako bojo zdej podpirali reforme in se trudili za blagostanje države. Upam da se bo zdej SDS izkazal za malo bolj zrelo stranko, in ne bojo otročje mule kuhal, ampak resno sodelovali s koalicijo... Ker časa za igrice ni več.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Oprosti, uspeh na volitvah mu priznavam. Sicer me je presenetil ampak naj boljši zmaga, tukaj ni debate. Govorim o tem, da imate nekateri Zorana za gospodarstvenika, kar je pa daleč od tega.
Seveda ni enostavno ustvariti uspešno podjetje, zato pa tudi Zoran nima svojega, uspešnega, podjetja. Daleč od tega, da je enostavno, zato se pa klanjam vsem tem gospodom, ki so ustvarili taka podjetja!
kdo pa je uspešen gospodarstvenik?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Rcimo to, da se naj pufa, če bojo šihti. To je na ravni razmišljanja 15o bednikov.
Recimo to, da za uspešno vladanje ne rabi janše, ker imajo ostali bistveno več kot 2/3 skupaj. Ideja, da ima zogki na maslu samo neprepisano bajto![]()
Itn.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Rcimo to, da se naj pufa, če bojo šihti. To je na ravni razmišljanja 15o bednikov.
Recimo to, da za uspešno vladanje ne rabi janše, ker imajo ostali bistveno več kot 2/3 skupaj. Ideja, da ima zogki na maslu samo neprepisano bajto![]()
Itn.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ponovi, se mi ne da iskat. hvala
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Lenoba, zato pa gre vse v božjo materBoscarol, Češko, Akrapovič itd. Zoran zagotovo ne, kot sme rekel. Z tujim kur*em po koprivah mahat je najlažje, tako je bilo pri njemu....![]()
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Lenoba, zato pa gre vse v božjo materBoscarol, Češko, Akrapovič itd. Zoran zagotovo ne, kot sme rekel. Z tujim kur*em po koprivah mahat je najlažje, tako je bilo pri njemu....![]()
zdej pa skoč pogledat bilance, kreditiranje teh podjetij.
potem poglej kaj ti možje delajo in koliko folka je zaposlenega
potem poglej kaka je izobrazba teh ljudi in kaka je povprečna plača.
potem vse to zapiši tukaj pa greva naslednji krog. dil?