Zoki je zmagal

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.146
3.197
113
Zoki bo lahko kaj hitro pokazal svoje namene ko bodo Jakliču rušili hišo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ponovi, se mi ne da iskat. hvala

Lenoba, zato pa gre vse v božjo mater
wink-1.gif
Boscarol, Češko, Akrapovič itd. Zoran zagotovo ne, kot sme rekel. Z tujim kur*em po koprivah mahat je najlažje, tako je bilo pri njemu....

zdej pa skoč pogledat bilance, kreditiranje teh podjetij.

potem poglej kaj ti možje delajo in koliko folka je zaposlenega

potem poglej kaka je izobrazba teh ljudi in kaka je povprečna plača.

potem vse to zapiši tukaj pa greva naslednji krog. dil?

Ne rabim gledat bilanc, ker je dejstvo, da so fantje začeli z nule in vejo kako je kri scat! Zoran pa pač ni scal krvi nikoli in s emu je jebal za vse, če gre jutri vse v pm. Tem ljudem se pa pač ne. Če imate Zorana za ne vem kakšnega gospodarstvenika potem vsekakor ne morate spoštovati in ceniti res pravih gospodarjev...

zoki je verjetno bil tut v soli nekoc.

dejmo se menit z argumenti, ne z užaljenostjo. dol mi visi za vse njih, pa vsaj pol omenjenih poznam osebno.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zoki je verjetno bil tut v soli nekoc.

dejmo se menit z argumenti, ne z užaljenostjo. dol mi visi za vse njih, pa vsaj pol omenjenih poznam osebno.

Nisem užaljen, zaradi tega ker je Zoran zmagal pa res ne
smile-1.gif

Zaradi mene če poznaš Cveto Zalokar Oražem al pa Potrato, Zoran še vedno ni gospodarstvenik, vsaj uspešen ne
smile-1.gif
Samo govorim, da pač ni to za kar ga nekateri imajo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v vodenje vlade dvomim bolj kot v gospodarske sposobnosti.

in dol mi visi zanj.

sam me zanima kaj je definicija gospodarstvenika, tukaj pod alpam. za tiste tvoje 3, 4 poglej bilance, zgodovino..potem pa greva dalje. rad mam argumente, ne neka posloševanja.

btw
politiki mi niso pri srcu in ne pijem kave z njimi.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
v vodenje vlade dvomim bolj kot v gospodarske sposobnosti.

in dol mi visi zanj.

sam me zanima kaj je definicija gospodarstvenika, tukaj pod alpam. za tiste tvoje 3, 4 poglej bilance, zgodovino..potem pa greva dalje. rad mam argumente, ne neka posloševanja.

btw
politiki mi niso pri srcu in ne pijem kave z njimi.

Napisla sem še itd. Tako da niso samo te štirje. Ja, najbrž niso pri vseh bilance najbolj rožnate, ampak to še ne pomeni, da gre vse v pm. Fantje so to nareidli iz 0, sami skuvali ideje in jih realizirali, to je zame pogumno in hvale vredno dejanje. Priti v neko firmo, kjer je že vse ulaufano, dobiti neomejeno pufov in se širiti je mačji kašelj, bi rekel, da bi to še ti znal, ampak te nočem žalit.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.219
16.506
113
janša je rekel da obstaja velika možnost predčasnih volitev zaradi neusklajenosti vsega skupaj (programi, procenti strank, itd) in da zna zaradi tega sčasoma pridt do razpada koalicije, nekaj v temu smislu.... folk je pa seveda takoj začel napihovat da je kar napovedal nove predčasne volitve ter da bo miniral delovanje vlade oz. vse ostalo..... krneki.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
imam predlog

naj protestno zapusti parlament, glasove pdari zokiju, pa ne bo neusklajenosti

bo za drzavo anreidl anjveč.
in če smeškotu ne uspe, bo na naslednjih volitvah sigurno zmagovalec

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ti malo preveč povzdiguješ v nebo nekoga za keterga ne veš kako funkcionira ter kako posluje. V nebo pa jih dvigujejo predvsem mediji. Če me spomin ne vara je bil Mercator pred Jankoviæem sklop manjših trgovinic, ki so spominjale na male šiptarske prčvarnice.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
janša je rekel da obstaja velika možnost predčasnih volitev zaradi neusklajenosti vsega skupaj (programi, procenti strank, itd) in da zna zaradi tega sčasoma pridt do razpada koalicije, nekaj v temu smislu.... folk je pa seveda takoj začel napihovat da je kar napovedal nove predčasne volitve ter da bo miniral delovanje vlade oz. vse ostalo..... krneki.

Iskreno povedano je Janša ebilko svoje vrste, glasvoi niso bili dokočni nit uradni, on pa je že poskušal minirati ostale potencilane stranke za koalicijo. Zame je to višek nesramnosti in zahrbtnosti. Sem vesel, da je dobil prst v rit od državljanov.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne bo razumel..vseen je na mojem IQ za en saharski sončen dan bolj toplo.

bi bila pa to izvrstna taktika. potuhniti se in čakati. pasti v teh časih an tem ledu ne bo preveč zahtevna naloga.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.219
16.506
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Iskreno povedano je Janša ebilko svoje vrste, glasvoi niso bili dokočni nit uradni, on pa je že poskušal minirati ostale potencilane stranke za koalicijo. Zame je to višek nesramnosti in zahrbtnosti. Sem vesel, da je dobil prst v rit od državljanov.

tudi jaz sem vesel tega. da je pa potem namesto njega zmagal drug d3bil (oz. pardon, ni [censored] ampak £opov), in to samo zato ker so nekateri hoteli da prvi ne zmaga in ne zato ker bi jim bil drugi kao boljši....ta je slaba. v katerem primeru pa je scenarij za slovenijo bolj črn, z Zokijem ali z Janšo pa nebi vedel

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

?

To, da je v prvem nagovoru zaradi razdrobljenosti strank napovedal, da bodo verjetno spet predčasne volitve je praktično napoved ponovnega miniranja vseh vladnih predlogov.

Po politični etiketi ima vsaka nova vlada '100 dni miru', da se konsolidira in Janša jo je napadel, še preden je sploh sestavljena. V prvem trenutku so izginile puhlice o konstruktivni opoziciji in čeprav bi lahko v dobrem duhu zaželel novi vladi veliko uspeha, je šel takoj v napad. Zraven je pa seveda sposoben ves čas jamrati, da tranzicijska levica povzroča delitve v Sloveniji, medtem ko je on edini(!) preostali obraz tranzicije. Je za zamislit, ampak ima granitno volilno bazo s spominom zlate ribice, tako da verjetno lahko nadaljnih 25 let špila kalimerota in zaseda 2. mesto.

Zelo mi je žal, da je Janša vodja SDS. Ne zato, ker so mi večinoma leve stranke nazorsko bližje, ampak ker bi bila zdrava desnica dobra za slovensko politiko in državo. Ker je to dobro za politično higieno in tudi bolj kritično obnašanje javnosti in zavedanje, da koalicijski mandat ni doživljenjski, prav tako pa ne vsi nepotizmi, ki se dogajajo znotraj afer. Če bi bilo možno, bi najraje videl, da bi bil včeraj Virant vodja SDSa in bi dobil 50 poslanskih mest. To bi prevetrilo tudi levico in bi na naslednje volitve prišli prečiščeni in z orenk programom. Tako pa imamo bodočega premierja, ki je zmagal, ker 'ni Janša', temni princ pa že kuje svoje diabolične načrte maščevanja, zaslepljen z zarotami, sovraštvom in maščevalnostjo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.