Zoki je zmagal

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Materino mleko je bistvo, ne očetovo seme!

Dejstvo je samo eno, da so ALter strategi, ultrapametnjakovici na veliko pisali in Zokija obsojali na totalni propad, na brezkompromisno zmago Čelostona. Volilni rezultat pa je povsem druga pesem. V 7-ih tednih je "opankar" deklasiral æelavega samodržca.
aplauz.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Kdo bi si mislil, da 2011 atributi:

a) neuporaba računalnika
b) neznanje tujih jezikov
c) obljuba o povišanju davkov

pripeljejo do predsednika vlade
smile-1.gif
.

Kapo dol Slovencem, res. Ježek je bil vizionar
smile-1.gif
.

LP,
PIC

mogoče je pa folk dojel, da vse tvoje atribute njihovi ljubljenci izkoristijo zase. mogoče je bolje imet rač nepismenega mandatarja kot pa rač pismenega ....cenzura..za mandatarja

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Moj mali vedeževalec :D
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/rZRB2kzDpzY"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/rZRB2kzDpzY" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

No, pa si podal lep primer pranja možganov že od zibeljke naprej.
stupid-1.gif

in, s čim perete beli možgane.

z brezmadežnim spočetjem
z nepsorno dokritno vatikana
da ne pozabim, 20 let poskušate prat možgane vsem generacijam s povojnimi poboji.

če je kdo pralec možganov, je to beli stroj.
ima pa eno napako. pere, pa čeprav ne ve a je barve zložil pravilno. in vsake kvatre poštenonot potegne germansek idelae in vatikanske ritopike. sam da se pere.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Stari, ti pa res veš, kaj pišeš! Čestitke!

To, da ateistu, katerega stari starši so bili partizani (a po vojni ne komunisti), očitaš to, kar si zapisal dokazuje tvojo omejenost.
Aja... saj to dokazuje že tvojih skoraj 20.000 prispevkov
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
boli mene tvoja zgodovina, pretekla in polpretekla..ok?

danes si zapadel v slepilo. namesto da gledaš naprej, ti je vizionar ivan, ki ne zna izvesti ene zadeve, zna pa kazat na druge kaj niso. sej ves, nepremicnine, pa 1000 drugih afer.

sej ne, da je obstoječa nomenklatura v čem odstopala od njega, zato pa je dobrodošla sprememba. kakršnakoli ze. ekipo zadnijih 20 let pa na črni kal, razbijat kamen in nasipat prvi slovenski morski otok. vse na roke. to bi bil uspeh volitev.

za kaj sta se pa partizana borila?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
Meni pa se na vsem skupaj zdi fascinantno, kako je ena blontna kuzla sposobna uničit stranko, ki je nekaj mandatov vodila vlado. Je pa pri nas tako da slovenec ne gre volit nekoga da zmaga, ampak gre volit da oni drugi ne zmaga
aplauz.gif
In na tak način je zoki prišel na oblast in meni je všeč. Ostale [censored]æine gledamo na sceni že 20 let, imeli so dovolj časa se izkazat

p.s. @peciklist, STFU....please?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Meni pa se na vsem skupaj zdi fascinantno, kako je ena blontna kuzla sposobna uničit stranko, ki je nekaj mandatov vodila vlado. Je pa pri nas tako da slovenec ne gre volit nekoga da zmaga, ampak gre volit da oni drugi ne zmaga
aplauz.gif
In na tak način je zoki prišel na oblast in meni je všeč. Ostale [censored]æine gledamo na sceni že 20 let, imeli so dovolj časa se izkazat

p.s. @peciklist, STFU....please?

tole si napisal bolje od 101 politicnega analitika, ki ga placuje rtv za komentar.

točno tako je bilo.

in danes? primi za delo in delaj. jutri je nov dan. današnjega je treba pa še oddelat.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Zopet delaš butca iz sebe. Nisem volil "Ivana". Prav tako nisem volil glave skorumpirane družine Jankoviæ. Ti bo to dovolj?
In govoriti, da "te boli moja zgodovina" po tem, ko si mi v preteklem postu očital, da sem veren in, da verjamem v nekar v kar ne ter v istem postu dodal še kaj drugega je pač sprenevedanje. Razen, če imaš spomin na ravni zlate ribice pa si že pozabil, kaj si pisal par minut nazaj.

Partizani (pazi - slovenščina; napisal sem stari starši in ne stara starša a lepo, da poznaš dvojino) so se borili za Slovenijo, proti nacistom in fašistom. (ups, pa te res zanima zgodovina). Boš vprašal še, zakaj niso bili komunisti/člani partije? Aja, to pa niti takrat niti sedaj "ni pomembno" oziroma se ne sme omenjati, saj določeni moroni argumentov ne sprejemajo in te takoj postavijo "med tabele", kot si to v prejšnjem postu naredil ti.

Bogi softi...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prvo
rekem sem beli. če si sem prištel med njih, tvoj problem.

drugo
če so se boril za slovenijo proti nacfašizmu..potem je mal čudno. partizani so se boril za juzno unijo..a se niso?

tretje
tisoče njih je bilo v partizanih, za ideale jugodrzave, pa niso šli v komunizem, eni celo nazaj v cerkev, eni samo v vero.
a je to pomebno. 60 let nazaj je bilo. če sva iskrena, oni so dal glave za neke idelae, rdeče, bele, naci, komuniostične..kakrol. mi danes..se predrkavamo zarad tega namesto, d abi gledal kako da nam bo bolje.

a ti je danes, sedaj, kaj lažje ko si mi povedal za tvoje stare starše? meni ni nič slabše. pa čeprav sta stala mogoče na drugi strani. dejte mal nehat to zgodovino ven vlečt, ke rje napisano tako kto jo je nekdo narekoval. in kje, kdaj, kdo..nima veze. dejmo se vprašat kaj danes, da bo bolje jutri.

nažalost je izbire med facami nula. nben ni vreden teh položajev. vsi so tam iz enega samega razloga in vsem je isti.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Zopet te očitno omejuje znanje slovenščine in, če je za tvoje nebuloze to tvoj osnovni razlog potem se opravičujem za morebitne žalitve od prej.

Ti bom poizkusil prevesti, da ti bo morda malo lažje. Če pa še po tem ne boš razumel - potem je pa morda bolje, da se umakneš iz foruma v jeziku, kjer ti peša razumevanje (predvsem, da še naprej ne delaš butca iz sebe).

prvič: v odgovoru na moj post si uporabil stavek "in s čim perete možgane beli". S tem si me opredelil za belega. Slovenščina je pač taka.
drugič: ogromno jih je bilo takih, ki so se borili proti proti nacistom/fašistom a ne za neko zgrešeno ideologijo, ki je iz tega izšla. Veliko takih se je v letih po vojni tudi izselilo. Mnogi med njimi so sedaj ožigosani zaradi tega.
tretje: ne vem, kaj bluziš - jaz sem ti argumentiral, ker si me obtožil, da sem "ta bel" le zato, ker ne podpiram "ta levih"

glede tega ali mi je lažje: zlata ribica, pozabil si, da si ti odprl to temo s tem, da si me opredelil za nekaj, kar pač nisem.
Z zadnjim stavkom se skoraj strinjam. Na letošnjih volitvah smo imeli kar dobro alternativo, katero je pa žal volilo le 8% (tam okoli) volilcev.

Če boš tokrat odgovor v miru in prebral (pa tudi, če s slovarjem v roki) potem boš morda končno razumel. Če ne, pa nič hudega. Te razumem - jaz v Franciji npr. ne razumem čisto nič.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Meni je kar malo bad, ker mi gre Virant takoooo na zivce, pa ni nic takega naredil. za boljsi uspeh mu je zmanjkalo karizme, odlocnosti. Prevec je "slovenceln". Za ministra bi bil pa verjetno ok.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pač rečeš nisem bel in je...a je treba delat dramo?

virant. nekdo, ki zamenja ploščo zarad novinarja, je tko nespameten in slabo načlrtuje ni vreden javnega življenja.

a moram argumentirat

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Meni samo ni jasno, ko eni govorijo, da je že čas, da pride gospodarstvenik na oblast? Od kdaj je pa Zoran gospodarstvenik? Prit v firmo in mahat z tujim kur*em po koprivah je nekaj najlažjega. Merkator je dobil pufa kolikor je hotel in kadar ga je hotel, saj je imel na oblasti zaledje, ki so mu stregli kot je hotel. In to je za vas gospodarstvenik? Lepo vas prosim... Kaj so pa potem Akrapovič, Boscarol, Češko itd. ? Ne metat slabo luč na res prave gospodarstvenike, ker Zoran to pač ni... Ko bo pa eno firmo iz 0 pripeljal na take poti, kot zgoraj omenjeni gospodje, potem bo pa tudi on gospodarstvenik, do takrat pa žal to ni.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.795
6.557
113
Si pač človek, ki drugim ne boš nikoli priznal uspeha.

Če je tako enostavno, pa odpri svoje podjetje in naredi novo zgodbo o uspehu, namesto da tukaj daješ nekoga v nič.

I

Izbrisan uporabnik 474

Torej, kakšen je plan za naprej?

- Jurček naredi (dobi) izpit za avto in Mercedesa nazaj
- Electa začne poslovati pozitivno
- KLM začne poslovati pozitivno
- Izgubijo se še vsi ostali jankovičevi spisi na sodiščih
- Povečali bodo bazen ob hiši
- Firma Jankovičeve žene začne poslovati pozitivno
- Spremeni se namembnost še ostalim parcelam, kamor Jankoviæ do zdaj ni segel
- Pridobi nazaj vse tiste miljone, ki mu jih je Janša "neupravičeno" odvzel
- Še več denarja bo šlo v Ljubljano
- Danijela dobi državljanstvo
- Pahor se bo lahko še naprej igral s svojimi vlakci in semaforji
- MOL naenkrat ne bo rabil vrniti 1.9 mio € neupravičeno pridobljenih sredstev (verjetno bo še država kaj dolžna)
- Nepravilnosti v Stožicah bodo izginile...

Če mu bo še pred naslednjimi volitvami ostalo kaj časa, pa bo še naredil kaj za državo...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
Ga že vidim z Merklovo, Sarkozyjem in ostalimi, ko bo rabil prevajalca zraven.....

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
DDV na 25%, pa tiste ki ga ne plačujejo pohaklat, pa bomo v 4 letih druga Švica.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Valjda, a ti maš tvoje račune tud na cipru, tako kot naš predsednk vlade?

Bomo mi v štirih letih bolj druga grčija.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Torej, kakšen je plan za naprej?

- Jurček naredi (dobi) izpit za avto in Mercedesa nazaj
- Electa začne poslovati pozitivno
- KLM začne poslovati pozitivno
- Izgubijo se še vsi ostali jankovičevi spisi na sodiščih
- Povečali bodo bazen ob hiši
- Firma Jankovičeve žene začne poslovati pozitivno
- Spremeni se namembnost še ostalim parcelam, kamor Jankoviæ do zdaj ni segel
- Pridobi nazaj vse tiste miljone, ki mu jih je Janša "neupravičeno" odvzel
- Še več denarja bo šlo v Ljubljano
- Danijela dobi državljanstvo
- Pahor se bo lahko še naprej igral s svojimi vlakci in semaforji
- MOL naenkrat ne bo rabil vrniti 1.9 mio € neupravičeno pridobljenih sredstev (verjetno bo še država kaj dolžna)
- Nepravilnosti v Stožicah bodo izginile...

Če mu bo še pred naslednjimi volitvami ostalo kaj časa, pa bo še naredil kaj za državo...

Jonas je na tviterju napisal "Patria pa zdej ni več tak hec, kaj?" - torej lahko pričakujemo obsodbe po kratkem postopku.
K zgornjemu spisku:
- Jakliču ne rušijo vikenda z bazenom
- postopek proti osebi, ki je zaprla severno obvoznico se ustavi - ista oseba napreduje

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.