znesek odškodnine

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik siralos pravi:
Jaz mam primer pri firmi iag iz maribora. Konkretno se gre za dediščino. Ker pa so (še pravočasno uvidel, da bodo) nastali stroški, ki malo presegajo moj proračun, sem sfinanciral postopek preko njih. Pomeni, da ne rabim plačat ničesar, pa uredijo vse pravne stvari. Zelo sem zadovoljen še moram dodati.

Pa menda ne verjameš napisanemu?
smile-1.gif
verjetno si jim kakšno terjatev odstopil ali kaj podobnega, gratis pa ja ne bodo delali...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik siralos pravi:
Jaz mam primer pri firmi iag iz maribora. Konkretno se gre za dediščino. Ker pa so (še pravočasno uvidel, da bodo) nastali stroški, ki malo presegajo moj proračun, sem sfinanciral postopek preko njih. Pomeni, da ne rabim plačat ničesar, pa uredijo vse pravne stvari. Zelo sem zadovoljen še moram dodati.

Zakaj vedno, ampak VEDNO, promotorji firm uletite na forume s kilavo slovnico?
confused-1.gif

Bemo sunce fantje, ne samo da si delate antireklamo s takim nizkotnim oglaševanjem, zraven dokazujete še, da ste polpismeni...

crazy1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Hehe, prva prijava in takoj butne neumno reklamo, ne pove pa pravih detajlov.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Noro res, da firma, ki se bavi s tem, dela vse zastonj. Kot da bi v merkaturju lahko s polic robo odnašali pa nič plačali:))))

In to pri dedovanju, ko nihče nič ne plača. Pri odškodninah OK, pocuzajo zavarovalnico pa je.

Tako neumne izjave pa še ne, žal.