Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kaj fantje a bi lahko en napisal postopek,kako dobiš stari videz nazaj?
Sem lepo zgoraj napisal. Bom se enkrat, pa nikar ne rinite v GreaseMonkey, tam se downloada cela stran, potem pa GM skriva posamezne dele, medtem ko (
mislim da, nisem preveril 100% zagotovo, ker nimam volje za to, a je enako odzivno kot vcasih) ta resitev ne downloada vsega, torej je samo normalen stari izgled. Tako ne izgine samo sidebar, ampak je vse po starem !
Torej, najprej instaliraj addon za menjavo UserAgenta (to je za lenobe, bolj racunalniski ljudje pa lahko rocno popravljajo UserAgent string - ko moras parkrat rocno popraviti, ni vec tako zabavno).
Ko je instaliran, preveri ali deluje - izberi en
muzejski UserAgent string (meni deluje Netscape 3.01, torej cca. 15 let stara stvar, ki jo imam se vedno instalirano na eni skatli z Win 3.1 ...), pobrisi Googlove piskotke in pritisni F5. Je izgled postal nazaj star ali ne ?
Ce je, potem pojdi v nastavitve iskanja, kjer si popravis vse na normalno (jezik anglescina, vec kot 10 zadetkov na stran, nobenega filtriranja, nobenih butastih predlogov ...) in nastavitve shranis, kar bo ustvarilo nov piskotek.
Zapres Firefox, ga znova pozenes, odromas na
www.google.com ce ni to ze tvoja default stran in bi moral spet biti stari izgled. Ce ni, si nekaj zajebal v postopku.
Meni ta metoda deluje ponovljivo ... Sem nekaj pocel ravno pred pisanjem danasnjega sporocila v tej temi in je spet nastal nov izgled, ponovil sem proceduro in je zdaj stari ne glede na to kolikokrat restartam Firefox. Kaj je bilo tisto, kar mi je zbrkljalo ? Ne vem tocno, sem pa takrat gledal predvsem Alter, morda je bil v katerem od sporocil tudi kaksen link na Youtube (sem bil ravno v delu foruma o avtomobilih). Zdaj sem za vsak slucaj izklopil prikaz podpisov drugih uporabnikov, ce ima morda kdo kaksno cudo embeddano kje, zdaj deluje OK ze cel dan ... tako ali tako ni bilo nic pametnega tam v podpisih
Cigani od Googla, pa so mi le zjebali tisti Firefox uptime streak, ki sem ga omenil v drugi temi - od tistega dne (23. april ? tam nekje) do danes mi ni bilo treba restartati Firefoxa, niti se ni sam sesul