Življenje, čez 5, 10 ali 20 let

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Jst ko sem bolj črnogled mi tako stanje kar ustreza. Tako, da kriza, nikamor se ti ne mudi. Ostani z nami.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Težko napovedujem, sem pa precej prepričan, da nas čaka precej slabega (kakor za koga) in tudi nekaj dobrega. V splošnem bomo v naslednjih letih priča propadu sveta, kot smo ga do sedaj poznali. Prva bo iz svetovne arene zginila ZDA kot gospodarska velesila in to naslednje leto. 2009 bo sploh kriza povsod. Počasi bodo začele vstajat druge države in zasedat prazen prostor.

Pozitivna stvar v tem razpadu sistema in ureditve je, da bodo na dan prišle sveže in zdrave ideje, tehnologije, mogoče tudi voditelji. Vsaka kriza je priložnost za nekaj novega in boljšega. Zato upam, da se bo to nakopičeno sranje, ki je pripeljalo do zloma, spucalo in da bo pognalo nekaj bolj zdravega duha, človeku in naravi prijaznega.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
in zakaj tko misliš? pa mi povej, če se motim.
17758-icon_confused.gif

ne zdej gledat afrike, k itak ni nikol mela denarja, pa zahoda zdej. Vse velike vojne so bile v obdobjih ko je bilo dovolj denarja. Sej tud logično ni, ker vojna je draga, in ne greš kr tko v vojno.... pač moje mišljenje.
confused-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Slovenci bomo zmeraj siromaki od siromakov ... zato ker ob malih "krizah" začnemo šparat kot kaki gastarbajterji. Zdaj bi morali dvignit potrošništvo, da gospodarstvu daš finančno infuzijo. Če ni keša v obtoku, je treba pozapret gobčke, da ni denarja za rajo - saj pa ničesar ne prispevaš!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja v številkah ne vem, ampak očitno dovolj da je šla večina moških v vojsko, da ni noben delal doma, davkov plačeval.... sej to se tud pozna!

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
17758-icon_confused.gif

ne zdej gledat afrike, k itak ni nikol mela denarja, pa zahoda zdej. Vse velike vojne so bile v obdobjih ko je bilo dovolj denarja. Sej tud logično ni, ker vojna je draga, in ne greš kr tko v vojno.... pač moje mišljenje.
confused-1.gif
Poglej si tole temo: Se nam obeta nuclear strike v pol leta

Tam smo med drugim razložili, zakaj se iz kriz rade rodijo vojne. Še enkrat pa se mi ne da rzlagat.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
17758-icon_confused.gif

confused-1.gif
Poglej si tole temo: Se nam obeta nuclear strike v pol leta

Tam smo med drugim razložili, zakaj se iz kriz rade rodijo vojne. Še enkrat pa se mi ne da rzlagat.

aplauz.gif

Se popolnoma strinjam!
cheer.gif