Nobene škode. Danes sem v skoraj rekordnem času prišel na drug konec Ljubljane sredi prometne "konice". V torek pa sem zaradi najpomembnejših "nosilcev gospodarstva" rabil 4x dlje časa, pa še to samo zato, ker dobro poznam en kup stranskih manj prometnih cest, sicer bi trajalo še 2x dlje.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kar zafrkavajte se,koliko škode sta pa povzročila arso in dars,ki jim nihče nič ne more??(državno lastištvo)!!
Malo pretiravaš. Pojdi en lep poletni dan na Vojsko z avtom. Če si z ravnine, ti ne bo lahko. Kaj šele če imaš avtobus poln otrok in je zasneženo.Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
Kaj se hecate?! Danes je bilo hudo. Morali so celo šolarčke reševat, ker niso več vajeni po spluženem suhem pločniku hodit! Pa to je groza. Treba šolo tožit, zakaj raje niso igrali Xbox zaprti v učilnici?!
http://www.zurnal24.si/po-nepotrebnem-resevali-solarje-clanek-244763
Citat:
A posredovanje po besedah vodje centra na Vojskem Mete Vončina Gnezda ni bilo potrebno, saj je bila cesta splužena in prevozna za avtobuse."Nobene potrebe po posredovanju tolminskih gorskih reševalcev ni bilo, šolarji druge šole so brez težav z avtobusom odšli domov," je povedala Vončina Gnezda.
Jp. Vsi mediji in trobci, ki so si vmesne napovedi po svoje razlagal.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kar se tiče napovedi pa bi zato moral nekdo odgovarjati.
ti si v svojem avtomobilčku peljal samo svojo rit,šleparji imajo na svojih kamionih vrednega več blaga kot je tvoje skupno premoženje in je odvisno od tega več 100 ljudiCitat:
Uporabnik keber pravi:
Nobene škode. Danes sem v skoraj rekordnem času prišel na drug konec Ljubljane sredi prometne "konice". V torek pa sem zaradi najpomembnejših "nosilcev gospodarstva" rabil 4x dlje časa, pa še to samo zato, ker dobro poznam en kup stranskih manj prometnih cest, sicer bi trajalo še 2x dlje.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kar zafrkavajte se,koliko škode sta pa povzročila arso in dars,ki jim nihče nič ne more??(državno lastištvo)!!
In jaz ničvrednež seveda imam izpravno zimsko opremo in ne delam težav na cesti, šleperist, ki tovori življenjsko pomembne stvari za stotine ljudi, pa se lahko z zlizanimi gumami postavlja počez? Pa kaj ti dete v cvetu pubertete, ne zajebavaj, sebe lahko farbaš, mene ne rabiš.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
ti si v svojem avtomobilčku peljal samo svojo rit,šleparji imajo na svojih kamionih vrednega več blaga kot je tvoje skupno premoženje in je odvisno od tega več 100 ljudiCitat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik sgh pravi: