Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj so tako napisali"trenutno napovedi kažejo" (ozeroma nekaj v tem smislu, ne da si mi gledat). Samo ta del folk ob branju izpusti
Se strinjamCitat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj so tako napisali"trenutno napovedi kažejo" (ozeroma nekaj v tem smislu, ne da si mi gledat). Samo ta del folk ob branju izpusti
nekaj jaz tu ne razumem, ti sam si vceraj zjutraj tu prilepil slike, kjer se je videlo da nas bo ciklon obsel. Mnogo strani je kazalo enako sceno. Accuweather je okrog 12 vceraj napoved za mb znizal iz 60cm na do 20cm max. Arso? Oni so vceraj se celi dan vztrajali pri 40-60 snega
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Se strinjamCitat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
nekaj jaz tu ne razumem, ti sam si vceraj zjutraj tu prilepil slike, kjer se je videlo da nas bo ciklon obsel. Mnogo strani je kazalo enako sceno. Accuweather je okrog 12 vceraj napoved za mb znizal iz 60cm na do 20cm max. Arso? Oni so vceraj se celi dan vztrajali pri 40-60 snega
Tudi jaz sem ze od jest5 izpostavil karte od včeraj zjutraj. Najbrž jih ni sam z barvicimi risal. Ali pa ima boljše računalnike in boljše vhodne podatke kot arso. Na arso pa očitno ne berejo alterja niti tistih stani kot jest5.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Ksz
Če bi radi videli, zakaj je rdeči alarm, pridite v naše konce. Burja preko 150 km/h celo noč ...
Burje jim nihče ne oporeka. Vsaj ne množično.Citat:
Ksz
Če bi radi videli, zakaj je rdeči alarm, pridite v naše konce. Burja preko 150 km/h celo noč ...
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Ksz
Vi ste navajeni! Pa ravno prav vetra je za posušit šalam inu pršut!