Glej, očitno je, da smo na različnih bregovih, splava pa od nikoder ... in ga tudi ne bo.
1. glede kosti se strinjam ... ampak, se ti ne zdi, da tema ne sodi pod "generalno", temveč se navezuje na neko temo na Aletrju?
2. "Mater, ste nekateri patetični" je napisano povsem pravilno in v skladu z nekaterimi izjavami, tudi tvojimi, žal, Brutus. Nenavsezadnje, si že preveril, če ima sosed že nov avto? Še ne? aja, te ne zanima .... torej? Dovolj jasno napisano? (ne, ni letelo direktno nate). In tisto o TR? Zakaj je poudarjeno? Je kdo prispeval na silo?
3. kontriranje na nivoju? Povej mi, kje ti na Alterju opaziš kontriranje na nivoju? Morda v Spamu ... kje pa naj bi bila sploh meja, kaj je in kaj ni okusno? Morda začnemo najraje kar s tem, kako so nekateri črnogledi ... v čisto vsem, razen v egu.
Aja, če ti meni rečeš, da sem [censored], jaz pa tebi, da si [censored], je to na nivoju? Menda je ... (ta stavek je v celoti hipotetičen, vse osebe na alterju so izvzete)
p.s. pa spet, da se mi ne boš usedel za vrat, pisano je na splošno.
(patetično, revni v duhu, ego ... so zgolj dejanska stanja ljudi. Če se najdete v njih pomeni, da je nekaj resnice v tem, ali pač? Če pa ne pa IGNORE, pa je ... )