Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Je še kdo opazo, da zadnjih par let ženske hočejo prevzet moško vlogo? Ta njihova ideja o enakopravnosti je presegla vse meje-ne samo, da so enakopravne, sedaj so že več vredne.
Stvari, ki jih je prej lahko opravljal SAMO moški sedaj ženske opravljajo čist normalno. In obratno-"moderen" moški si kuha, pere, lika, pomiva posodo,....to so stvari, ki jih mora opravljati SAMO ženska! Če vprašam dedeka če je že kdaj opral cote me gleda kot da sn fukjen.
Pred leti je ded šel s pubeci ven pa se je deklina malo zdrla pa je blo vse vredu drugi dan. Dandanes pa se mi zdi da dekline bolj okoli lutajo kot moški in ko pridejo v jutranjih urah domov se moški ne bi smel nič zadret na njo. Vse se obrača vam povem!
Skratka kaj hočem povedat- moški se čez nekaj časa ne bo počutil več moški ampak obična peečka poženščena in to seveda ni dobro za razmerja. Opažam, da je vedno več moških copatkov v naši družbi. Fantje ne se pustit!!
Da nebo kdo narobe razumel-rad mam punce in SEM za enakopravnost ampak moški se še vedno mora počutit moško.
Če bo šlo to tak naprej bo vedno več gejov in copatekov. To je zgolj opozorilo puncam.