Ženske so doble letance!

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Sicer ne vem kakšna je, ampak mislim da ti ni treba bit Grisbi, da se modeli za žensko plazijo. Danes se večina modelov plazi za ženskami.
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Gonislav, kar čutim, da te nekje čaka ena hudo pridna, delovna in ponižna lepotica.
grin1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
ksz

Zakaj se pa vsak, ki samo POMAGA partnerki, označi za copato? Pa kaj ste res vsi tako scrkljani, da doma ne naredite popolnoma nič?

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Pomaga partnerki?? Mi ti govorimo o deklinah, ki se cele dneve samo v špegl gledajo, visijo na altu po par ur, hodijo cele noči s prijateljicami, doma pa nič skuhanega, opranega, nič pospravljeno,....(se najdete v tem opisu, kajneda?)
rolleyes-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Sej zadeva ni v "pomaganju". Sploh ni problema, sej zato sta tukaj, da si drug ob drugemu stojita ter pomagata.

Meni gre na živce, da nekateri moji kolegi
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Potem me pa sprašujejo ej stari zakaj imaš takšno mnenje o moji punci, da je zmaj. Ja ne vem kaj ti misliš?!
bonk.gif
hysterical-1.gif

5* za tvoje poste v tej temi

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Kot vsak moški, bom sedaj napisal, da nisem copata
grin1.gif

In tudi nisem. Kadar sem v vezi, ne zamudim ene tekme nogometa, sem na vsaki delovni akciji, ki se organizira, grem večkrat ven s prijatelji, se udeležim vsakega pomembnega in "pomembnega" dogodka v kraju itd. Se pa da marsikaj takšnega početi tudi skupaj.

Je pa tudi res, da ostale trenutke v čim večji možni meri izkoristim za preživljanje časa z drago, če bi živela skupaj bi tudi z veseljem kuhal, mi je itak v veselje, tudi potrudil bi se kaj pospraviti (mi ni v veselje
grin1.gif
), saj lahko le tako funkcioniraš. Tudi ko kam greva, poslušam njenje želje in greva verjetno večkrat kam kamor ona hoče. Sem zaradi tega copata? Če sem, mi je to v veselje.

Še vedno pa trdim, da je Grisbi takšen catch, ki ga večina forumašev (vključno z mano) ne bo nikoli ujela. Sklepam po njenem pisanju in po enkratnem srečanju.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ne, iskreno povedano povedano se ne najdem,..že štiri leta živim sama in sama skrbim za gospodinjstvo, tako da lahko verjameš, da sem navajena delati popolnoma vse....in tudi NIKOLI, ampak NIKOLI ne bi pustila partnerju, da vsa dela opravlja namesto mene, ravno tako kot jih ne bi jaz namesto njega, če za to ne bi bilo tehtnega razloga...očitno celo temo nismo bili na isti valovni...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ja no tema je bila primarno namenjena temu, ti si dodal še svoj primer,...in žal mi je, da imate take izkušnje z bejbami, samo ravno tako kot ne moreš celotne moške populacije sodit po parih cvetkah, tudi vseh bejb ne moreš metati v isti koš...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
To kar ti opisuješ je dokaj normalno,ampak ni ženske na svetu za katero bi se morali moški plazit za njo in obratno. To delajo ljudje, ki imajo samozavest na 0. In seveda to partner odkrije in mu še tisto malo samozavesti izbije. Tako si lepo prikleneš nekoga nase. In tak partner bo raje bil ena copata, ker se boji, da ne bo več dobil ženske če bo šel s to narazen. Manipulacija je danes zelo močna iz obeh straneh in veliko ljudi jo uporablja zavestno ali nezavestno. Moški ki se skoz javlja se tega ne bo kar tako rešil. Če sedaj izbere tisto malo poguma in reče ne, mu bo zagrozila da bo šla. In ker se bo ustrašil bo to še naprej počel. Ti lahko jaz in Ice potrdiva to pri lastnem prijatelju. Zgodbice ne bom pisal, ampak on bo večna copata. Čeprov sta šla sedaj narazen z njegovo, ga bo druga isto lepo okoli prsta vrtela.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Poglejva statistični vzorec.
grin1.gif

10 (deset) dobrih kolegov gre na morje praznovati rojstni dan. 7 (sedem) od njih je za vsako spremembo v ozračju se je moralo javljati v matico, se pravi to je 70% (sedemdeset odstotkov), meni se to zdi nenormalno. Najhujše mi je pa to, da karkoli jim omeniš, da takoj spusti surlo, tako kot njihove drage. Ma zakon ste!
crazy1.gif

Aja, da ne omenjam UMTS tehnologijo, ko se še gledajo med seboj. Sunce ti japansko!
bonk.gif

EDIT
@Ares
Hvala!
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Poglejva statistični vzorec.
grin1.gif

10 (deset) dobrih kolegov gre na morje praznovati rojstni dan. 7 (sedem) od njih je za vsako spremembo v ozračju se je moralo javljati v matico, se pravi to je 70% (sedemdeset odstotkov), meni se to zdi nenormalno. Najhujše mi je pa to, da karkoli jim omeniš, da takoj spusti surlo, tako kot njihove drage. Ma zakon ste!
crazy1.gif

Aja, da ne omenjam UMTS tehnologijo, ko se še gledajo med seboj. Sunce ti japansko!
bonk.gif

EDIT
@Ares
Hvala!
smile-1.gif

No pri nas je pa ravno obratno. 3/10. Verjetno je tudi odvisno od okolja kjer se giblješ. Jaz bi si skoraj upal trditi da je tukaj razlika podeželje/mesto. Pa ne zaradi tega, ker na podeželju še vedno velja, da je treba žensko malo pomesti ampak zaradi drugačnega odnosa med prijatelji in navezanosti na prijatelje/kraj. No vsaj pri nas je tako.

Si pa sploh ne predstavljam da bi bilo 7/10, ker mene že pri teh treh toliko moti da bi najraje koga usekal okrog kepe. Jaz en par po novem kličem kar po združenem imenu (prve črke imena punce in zadnje imena kolega), kogar pač srečam/vidm pozdravim po tem imenu. Najbolje je pa če sta skupaj
grin1.gif
Surle so pa itak do kolen in še dlje (ne samo pri njiju).

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
ker mene že pri teh treh toliko moti da bi najraje koga usekal okrog kepe.
No, jaz na srečo nimam tako odpiljenih kolegov, pa zato že za dosti manjše dejanje nekoga kar copata kličemo.
Najhujše so take fore, ko se na enkrat ženska naprdne da hoče it domov, kolega ima pa še skoraj cel pir za spit. In valda, ga mora zeksat pa hitr za njo odskakljat
bonk.gif
No, takemu pravimo copatek.