Ženske so doble letance!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jebeš takšno življenje, če moraš vsake pol ure sporočati svoje koordinate centrale kot, da si jebeni Garmin. Mrš!

hysterical-1.gif

očitno ima model že svoje koordinate, da ga modelka preverja, jao kwa se eniiim da

majč

Kaj ima svoje koordinate?

Tip je šel na morje, šel je uživat. Veš kje je, veš kaj bo delal, daj mu mir, ker najedaš. Kateri del vam ni jasen? A morate imeti nad vsakim korakom nadzor? Je to posledica premalo samozavesti. Prvo pri sebi poštimajte potem pa naprej, ker to kontroliranje tujega življenja ratuje resno bolno in prestopa meje vsega normalnega. Menim, da ima vsak pravico do svoje intime.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Dej ne nabijej. K je treba pa v akcijo pa rep med noge. Samo pumpanje ega, in čisto nič drugega. Kolegica stara 34 let, samska, svoj flet, dobra služba ampak tip ji ni pa nobeden po godu
confused-1.gif

Sicer pa ja, določeni tipi mi grejo prov na bruhanje, kako capajo za ženko
crazy1.gif

Moja šefica se dela tolk pametno da mi je včasih kar slabo u službi
crazy1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Poznam polno takšnih, samo stari ej, to je sedaj moderno! Potrebno se je zgonit, ker drugače ni nič od lajfa.
hysterical-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Kaj je s tabo razvajenka mestna? manikuro, pedikuro, maserja, benz, kavice...to kaj si ti naštela je luksuz mestnih punčar in take jaz res ne rabim, ker takih kot si ti je na vsakem ovinku 30. Takih kot si ti sem jaz že obdelal vsaj 30 če ne več pa sem takoj skapiral, da ste samo za one night stand fuckk and go). Taki pridni punci kot jo jaz iščem TI ne boš dosegla niti do kolen, NIKOLI!

zdaj pa mi nehaj spamat temo in idi v spam kotiček bluzit.
rolleyes-1.gif

(Grisbi, kdosemjaz sta všteti v citat)

Nazadnje urejeno:

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ti si tipična ženska, ki gre vsem "pravim" moškim na kuraac. Prepričan sem, da si v reaj lajfu al si debela ko prašič ali si grda kot majkl đekson al pa maš samospoštovanje v kurrcu
wink-1.gif

ajde pčelica
bonk.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Jah, RES škoda, da se ne kvalificiramo v tvoj ožji izbor, ker moški kot si ti ste sanje vsake dekline,..od preprostih kmečkih deklic, pa vse do razvajenih mestnih deklin ... me pa čudi, da še vedno iščeš....po prebranem bi pričakovala, da boš rekel, da samo še izbiraš med navalom oboževalk,...

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Te opcije sploh nisi imel, ker nisem "stala v gruči oboževalk"
wink-1.gif
pa pri svojih letih bi že lahko vedel, da moški izbirate, ženske pa izberemo...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ah, če bi bil dovolj kvaliteten "material" bi tako hudo bejbo lahko dobil tudi brez BMWja,....me pa veseli, da si končno spoznal, da si previsoko ciljal in da boš moral spustiti standarde,..saj veš svoji k svojim. Bi ti čestitala, da te je končno srečala pamet, samo če je po tvoje stopnja le-te izražena s ponižnostjo pred partnerjem, tudi ti ne moreš biti med najbolj brihtnimi...očitno si mel zgolj srečo, da si se odločil pa ravilno potezo....
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
LOOOL same neke hude in pametne bejbe se tu oglašajo...kaoooo LOOL dejte se mal priezmljit no prosim.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Če bi ti Grisbi v živo videl bi po kolenih za njo plazil in bi cele dni sesal, pometal, brisal prah in kuhal. Samo toliko.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
V bistvu sem zvišal standarde, narobe sem prej napisal. Zvišal zato, ker sem zdaj bolj izbirčen in, če deklina ful dobro zgleda pa ne zna kuhat-nima kaj iskat pri meni
smile-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
V bistvu sem zvišal standarde, narobe sem prej napisal. Zvišal zato, ker sem zdaj bolj izbirčen in, če deklina ful dobro zgleda pa ne zna kuhat-nima kaj iskat pri meni
smile-1.gif

v bistvu in tudi dejansko si jih znižal, saj ti izgled dekline ni več pomemben (lahko je taka kot krava, ampak važno da kuha), ampak samo koliko je sposobna bit suženj
evil.gif