Mene pa zanima, zakaj ni takoj kdo od "moških frajerjev" zadevo presekal in steral napadalke v...Sodnija? Seveda je stvar kar hitra, ko foter tiste tepene pride na šolo ali izven nje, s štango red delat!
Lahko kdo poveže te priimke z osebami z videa.
Mene zanima tista v belih hlačah s tisto t' veliko šauno. Una limka
Ja, če ni avtoritete, zaupanja in komunikacije je velika verjetnost za takšne scenarije.pa to je 7 al 8 razred pa credni nagon. sranje so itak naredile 2 do 3 punce. in kaj bo tu en grintav pubec naredil.
ce bi se pa kak odrasli poleg vmesal, bi pa itak fasal kazensko pa medijski linc, da jih je slatal. niso to vec 80esta.
Poznam par lokalnih punc te starosti, od vredu familij, pa jih luna tak nosi da samo vsi čakajo, da pac mine, dejansko sleepwalkerji, paralelni svet. hormoni prevzeli nadzor.
Doma še čakamo na to. smo blizu.
Vedno pac ne gre, pa si lahko se tako preprican.Ja, če ni avtoritete, zaupanja in komunikacije je velika verjetnost za takšne scenarije.
Seveda vedno obstaja možnost. Trdim, če bi se starši več ukvarjali z lastnim otroci, jim privzgojili določene socialne norme zrele družbe, bi bilo tovrstnih ekscesov veliko manj oz bi se jih prej zaznalo. Tako pa imamo tovrstne izpade za katere je potrebno v prvi vrsti kriviti starše pa tudi šole, ker so postale brezzobi tiger. Policija bo zdaj opravila svoje delo do česar sploh ne bi smelo priti. Hočeš nočeš življenja teh mladih oseb so zdaj na prelomnici. Če bodo njihovi starši pravilno reagirali, jim lahko se pokažejo pravo pot. Se pa bojim, da bo madež ostal. Še posebej v današnjih časih, ko internet vse ve. En zadetek v Googlu je dovolj, da postaneš neprimeren.Vedno pac ne gre, pa si lahko se tako preprican.
Ma to smo sami zafurali družbo, ker so samo še pravice in nobene odgovornosti več.
Ko smo mi v osnovni naredili kako sranje, pa daleč od takega nasilja. Nas je najprej prfoks usekal, potem zakoličil, razrednik pa še dodatno sankcioniral...ko se je doma to razvedelo, smo jih pa še doma fasal...pa mislim da smo odrasli v kar zrele ljudi
No ja, to je bila pri nas klasika... Si se izognil al pa potrpel... Pa vsi smo še živi in kar nekaj naredili v življenju...Metanje kred/ključev/žog v glavo. Tepsti z redovalnicami po glavi.
Tega nisem doživel nikoli...Kričanja in nadiranja, da smo gnoj, da smrdimo...
Tega tudi nisem nikoli doživel... No, tega tudi nismo delali...obtoževanja na izletih, da se je kradlo po trgovinah...
Kontra. Učenci s "pravimi" starši so morali biti za zgled in so marsikdaj dobili "po glavi", ker niso bili najboljši...avtomatsko boljše ocene in manjše kazni, če si imel prave starše...
Nikoli nastradal. Starši so mi samo rekli, naj bom boljši, "če ne"... Tisti "če ne" ni nikoli prišel...In potem si še doma nastradal zaradi takih partizanskih učiteljev.
Takrat ne, učitelji so bili zakon za vzgojo in starši so se z njimi strinjali...Seveda bodo potem starši dvomili v šolstvo.
Pac imas sreco ali pa nisi bil v tistih generacijah. Se je pa dogajalo kar precej.No ja, to je bila pri nas klasika... Si se izognil al pa potrpel... Pa vsi smo še živi in kar nekaj naredili v življenju...
Tega nisem doživel nikoli...
Tega tudi nisem nikoli doživel... No, tega tudi nismo delali...
Kontra. Učenci s "pravimi" starši so morali biti za zgled in so marsikdaj dobili "po glavi", ker niso bili najboljši...
Nikoli nastradal. Starši so mi samo rekli, naj bom boljši, "če ne"... Tisti "če ne" ni nikoli prišel...
Takrat ne, učitelji so bili zakon za vzgojo in starši so se z njimi strinjali...
Že že...sem se preklofal čez OŠ kar fajn.....Pac imas sreco ali pa nisi bil v tistih generacijah. Se je pa dogajalo kar precej.
Vsi ki se prepirate tukaj, vsaka stvar se zgodi z razlogom.
Objavljanje slike golih sošolk!
Pri nas so bili bolj kot pravi boxerji popularni tista železna valovita kolesca za odpiranje/zapiranje krogeljnih ventilov, praktično vsak ga je imel....ko so se začel pojavlat boxerji.....
Ojoj, bogi. Te starši niso vzgajali? Si pričakoval, da te bo učitelj? Ti pa potem zaradi partizanskega učitelja vzgojil sončka. Koliko si star, če so te partizani učili?Marsikomu se je zgodila krivica. In ti so potem vzgojili famozne sončke.
Metanje kred/ključev/žog v glavo. Tepsti z redovalnicami po glavi. Kričanja in nadiranja, da smo gnoj, da smrdimo... obtoževanja na izletih, da se je kradlo po trgovinah... avtomatsko boljše ocene in manjše kazni, če si imel prave starše... In potem si še doma nastradal zaradi takih partizanskih učiteljev.
Seveda bodo potem starši dvomili v šolstvo.