Žensk se ne tepe, razen kadar se je jih, Oziroma če ženska udari je vse ok...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.371
113
Pomurje
Otrok iz katastrofalno neurejenih družinskih razmerij. Ni otrok kriv.
Fizično nasilen do vseh. Je pod stalnim nadzorom ko je v šoli.

Papirje? pojma nimam, zakaj se to dopušča. Brez "papirjev", ki ščitijo ustanovo in odgovorne se sigurno ne bi dopuščalo.

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Ja, pred 50 leti pac to ne bi prezivelo... Zdej smo pa napredni in vse to zivi... Nihce pa se ni podal pametne resitve... Kaj s takimi... Vsi se obnasajo, da je vse ok in se skrivajo za papirji in krivdo prelagajo na druge... Potem se pa dogajajo take stvari, se pa vsi cudijo, kako se lahko kaj takega dogaja...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.474
5.004
113
Pred nekaj tedni je bil v medijih intervju z ravnateljem ene od "poboljševalnic". V grobem je njegovo mnenje, da danes preveč otrok tlačimo v običajne inštitucije in kratko potegnejo vsi okrog njega ter na koncu še on sam, ker mu je preprosto preveč dovoljeno in z njim konec koncev dela premalo usposobljen kader.

B81

22. jul 2007
36.870
10.439
113
Ok, je naredila pizdarijo in zdaj dobila po glavi, ampak...zakaj je to naredila? Nekdo je prvi zacel. V vsakem primeru ne bi blo slabo, da jih kak doc za glavo pregleda.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Pred nekaj tedni je bil v medijih intervju z ravnateljem ene od "poboljševalnic". V grobem je njegovo mnenje, da danes preveč otrok tlačimo v običajne inštitucije in kratko potegnejo vsi okrog njega ter na koncu še on sam, ker mu je preprosto preveč dovoljeno in z njim konec koncev dela premalo usposobljen kader.
Kar mi je zanimivo, ker šole za otroke s posebnimi potrebami še obstajajo in tudi vlaga se v njih. Na primer OŠ Ane Gale se obnavlja in bo menda celo kmalu končana zato mi ni jasno, od kod nastaja takšen problem, da se otroke v te šole ne da.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.474
5.004
113
1. Baje se morajo starši strinjati.
2. Za nasilneža to mogoče niti ni povsem primerna inštitucija. To samo ugibam. Poznam eno mlado učiteljico na taki šoli in ni nikoli govorila, da so otroci kaj izstopajoče nasilni. Mogoče sicer tudi ni hotela spregovoriti o tej plati svojega dela. Bi jo moral posebej vprašati, ko jo srečam.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.978
10.721
113
kod Džej-Zija
OŠ s prilagojenim programom ni namenjena spopadanju z vedenjskimi motnjami, ampak drugim primanjkljajem. Tudi normativi so na OŠPP drugačni kot na navadni OŠ. Za nasilneže imamo pa vzgojne zavode.

• Všeč mi je
Reactions: Matey, sad in Pepe

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.826
-1.075
113
145 km SZ od Opatije
En komentar
Ce je resničen, pokaže tudi drugo plat medalje
Meni se je zdelo čudno, da NIHČE izmed vpletenih ni želel preprečit tega. NE PODPIRAM nasilja v šolah (ali drugod), ampak se mi zdi, da je bila javno predstavljena le ena plat medalje.
Če je bila žrtev neupravičeno predmet nasilja, potem se je resno za vprašat, kaj je narobe z današnjo mladino? Ampak nekako dvomim, da je bila punca "nedolžna".
Kljub vsemu, beri od drugega stavka naprej (loop).

Zgoraj so imena "pretepačic", kaj pa pretepene? Bi se verjetno dalo na FB, še prej pa na instagramu ali tiktoku preverit, zakaj se je to začelo.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg