Poiščeš sodnika privatnika/popoldanca.Kam pa? A Slovenski sodniji se splača kaj prijavit?
Poiščeš sodnika privatnika/popoldanca.Kam pa? A Slovenski sodniji se splača kaj prijavit?
Povej več, kakšne papirje, kakšno stanje?V prvem razredu. Ampak ima papirje in je vse ok.
drži, ampak če je en bedak ne pomeni da moramo vsi biti bedaki.Vsi ki se prepirate tukaj, vsaka stvar se zgodi z razlogom.
Kar mi je zanimivo, ker šole za otroke s posebnimi potrebami še obstajajo in tudi vlaga se v njih. Na primer OŠ Ane Gale se obnavlja in bo menda celo kmalu končana zato mi ni jasno, od kod nastaja takšen problem, da se otroke v te šole ne da.Pred nekaj tedni je bil v medijih intervju z ravnateljem ene od "poboljševalnic". V grobem je njegovo mnenje, da danes preveč otrok tlačimo v običajne inštitucije in kratko potegnejo vsi okrog njega ter na koncu še on sam, ker mu je preprosto preveč dovoljeno in z njim konec koncev dela premalo usposobljen kader.
danes je odločba v redni šoli...Posebna sola je za one bolj pocasne.
Ki počasi tepejo?Posebna sola je za one bolj pocasne.
Smo, pretep je bil tak, da smo drug dan bli frendi naprej...saj to ni bilo neko nasilje, kaj niste v šole hodli? ...
Meni se je zdelo čudno, da NIHČE izmed vpletenih ni želel preprečit tega. NE PODPIRAM nasilja v šolah (ali drugod), ampak se mi zdi, da je bila javno predstavljena le ena plat medalje.En komentar
Ce je resničen, pokaže tudi drugo plat medalje