Kaj/kdaj pa je zate recimo upravičeno, da se cela čreda spravi nate.Meni se je zdelo čudno, da NIHČE izmed vpletenih ni želel preprečit tega. NE PODPIRAM nasilja v šolah (ali drugod), ampak se mi zdi, da je bila javno predstavljena le ena plat medalje.
Če je bila žrtev neupravičeno predmet nasilja, potem se je resno za vprašat, kaj je narobe z današnjo mladino? Ampak nekako dvomim, da je bila punca "nedolžna".
Kljub vsemu, beri od drugega stavka naprej (loop).
Zgoraj so imena "pretepačic", kaj pa pretepene? Bi se verjetno dalo na FB, še prej pa na instagramu ali tiktoku preverit, zakaj se je to začelo.
Upravičeno nikoli (besedo "neupravičeno" zgoraj bi moral zamenjat z "brez razloga"), se strinjam.Kaj/kdaj pa je zate recimo upravičeno, da se cela čreda spravi nate.
Recimo pred kratkim sta v Nemčiji 2 najstnici zaštihali(30 vbodov!) tretjo.....iz ljubosumja.
Ce ucitelji tega ne vejo, pa jih ti obvesti.Ravno imamo v šoli primer fizičnega nasilja.
V prvem razredu. Ampak ima papirje in je vse ok.
Budale šolske.
Še novejši primer nasilja. En ucenec stojično prenaša dolgotrajno verbalno nasilje. Mu je prejšni teden bilo dovolj pa je scotal enega.
Sedaj ima problem, ker je on nasilnež.
Seveda ga je bilo sram/strah prijavit verbalno nasilje, ki seveda ni nikjer zabeleženo.
Moj sin pa tudi ne ven ali se naj izpistavi ali ne in mu stopi v bran. Bo moral svoje "prijatelje" tožit
Ce je pod stalnim nadzorom (koga? Ima spremljevalca?) Me zanima kako lahko kkjub nadzoru terorizira.Otrok iz katastrofalno neurejenih družinskih razmerij. Ni otrok kriv.
Fizično nasilen do vseh. Je pod stalnim nadzorom ko je v šoli.
Papirje? pojma nimam, zakaj se to dopušča. Brez "papirjev", ki ščitijo ustanovo in odgovorne se sigurno ne bi dopuščalo.
Kar pa ne pomeni , da se lahko to tolerira.Vsi ki se prepirate tukaj, vsaka stvar se zgodi z razlogom.
Spremljevalec je prisoten.Ce je pod stalnim nadzorom (koga? Ima spremljevalca?) Me zanima kako lahko kkjub nadzoru terorizira.
Sej je en prilepil... Zato ker je pretepena eno slikala v garderobi in slike obesala po mestu... Zakaj je pa to nardila pa ni napisano... Sigurno pa se ni zjutraj zbudila in si to zazelela naredit iz veselja...
Tusche!Vsi ki se prepirate tukaj, vsaka stvar se zgodi z razlogom.
ta razlaga mi je fulll dobra.Sej je en prilepil... Zato ker je pretepena eno slikala v garderobi in slike obesala po mestu... Zakaj je pa to nardila pa ni napisano... Sigurno pa se ni zjutraj zbudila in si to zazelela naredit iz veselja...
Žal imaš prav. Dokler je nasilje v razredu osnovne šole (zadnje trijade ze težje), se da zadeve rešiti v okviru šole in staršev. Seveda, če je učitelj pravi in ne olepšuje zadev, starši pa so realni. Tako se je pri mojih zadeve rešilo.Kam pa? A Slovenski sodniji se splača kaj prijavit?
Nič dobrega, razen, ce se ne bodo doma iskreno pogovorili, pa v upali, da zamenja družbo. Zanimivo mi pa je, da so sedaj tudi punce tako agresivne. Tega včasih ni bilo.pod 14. tak da ...za zamislit, kaj šele bo.
Takšne starše bi blo treba poslat psihiatru.Žal ima tastardec prav. Dokler je nasilje v razredu osnovne šole (zadnje trijade ze težje), se da zadeve rešiti v okviru šole in staršev. Seveda, če je učitelj pravi in ne olepšuje zadev, starši pa so realni. Tako se je pri mojih zadeve rešilo.
Ko pa je enkrat srednja šola, je to precej težje. Da se pa to realno reši s prijavo, je pa skoraj čudež oziroma misija nemogoče. Sploh, če so barabini hčerke ali pa sincki bogatih vplivnih staršev..