Žensk se ne tepe, razen kadar se je jih, Oziroma če ženska udari je vse ok...

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Sej je en prilepil... Zato ker je pretepena eno slikala v garderobi in slike obesala po mestu... Zakaj je pa to nardila pa ni napisano... Sigurno pa se ni zjutraj zbudila in si to zazelela naredit iz veselja...

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113
Meni se je zdelo čudno, da NIHČE izmed vpletenih ni želel preprečit tega. NE PODPIRAM nasilja v šolah (ali drugod), ampak se mi zdi, da je bila javno predstavljena le ena plat medalje.
Če je bila žrtev neupravičeno predmet nasilja, potem se je resno za vprašat, kaj je narobe z današnjo mladino? Ampak nekako dvomim, da je bila punca "nedolžna".
Kljub vsemu, beri od drugega stavka naprej (loop).

Zgoraj so imena "pretepačic", kaj pa pretepene? Bi se verjetno dalo na FB, še prej pa na instagramu ali tiktoku preverit, zakaj se je to začelo.
Kaj/kdaj pa je zate recimo upravičeno, da se cela čreda spravi nate.

Recimo pred kratkim sta v Nemčiji 2 najstnici zaštihali(30 vbodov!) tretjo.....iz ljubosumja.

• Všeč mi je
Reactions: Apollo8

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.638
6.698
113
pri taščici
Ravno imamo v šoli primer fizičnega nasilja.
V prvem razredu. Ampak ima papirje in je vse ok.
Budale šolske.

Še novejši primer nasilja. En ucenec stojično prenaša dolgotrajno verbalno nasilje. Mu je prejšni teden bilo dovolj pa je scotal enega.
Sedaj ima problem, ker je on nasilnež.
Seveda ga je bilo sram/strah prijavit verbalno nasilje, ki seveda ni nikjer zabeleženo.

Moj sin pa tudi ne ven ali se naj izpistavi ali ne in mu stopi v bran. Bo moral svoje "prijatelje" tožit
Ce ucitelji tega ne vejo, pa jih ti obvesti.
Naj ucitelji preverijo tvoje besede s kratkim emailom starsem.
Ali.pa govorilne ure, roditeljski sestanek, lahko seznanis tudi predstavnika v svetu starsev.
Pa naj on vrta naprej .

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.638
6.698
113
pri taščici
Otrok iz katastrofalno neurejenih družinskih razmerij. Ni otrok kriv.
Fizično nasilen do vseh. Je pod stalnim nadzorom ko je v šoli.

Papirje? pojma nimam, zakaj se to dopušča. Brez "papirjev", ki ščitijo ustanovo in odgovorne se sigurno ne bi dopuščalo.
Ce je pod stalnim nadzorom (koga? Ima spremljevalca?) Me zanima kako lahko kkjub nadzoru terorizira.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.638
6.698
113
pri taščici
Kaksna mlada puncka ki v njem vidi soncka?
Bo pac moral dobiti "hitlerja" za vrat.
Ce bodo starsi proti "Hitlerju", naj ga pa doma šolajo.
Ali pa bo sel v nek "zavod".
Ce otroka ne moremo v prvem razredu "prilimat"na stol, kako ga bomo v prvem letniku

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.474
5.004
113
Jaz mislim, da je pretep punc sicer resen incident, ampak precej manjši od tistih situacij izpred nekaj let v Celju, ko so povečini šiptarji hodili okrog celjskih srednjih šol in z železnimi palicami ustrahovali dijake. Res pa je, da je bilo tisto precej manj medijsko "podprto", ker je šlo za "dober" medkulturni dialog. Enkrat sem celo osebno naletel, ko sem se po poti ustavil, da gre dijak z mano in ne na bus, da so letali policisti in varnostniki okrog šole ko mešani. Koga točno so lovili nisem videl, verjetno pa tudi oni ne :evil:. Verjetno so vseeno organi pregona tisto uspeli nekako zajeziti, ker je sčasoma to potihnilo.
V tem pretepu punc mi ni jasno, kako to, da so v seznamu, ki ga je objavil Vprasaj, otroci z različnih OŠ? A je šlo za spor v kakem klubu?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Grestr

Fizikalc
Izključen uporabnik
6. jun 2016
495
142
43
Sej je en prilepil... Zato ker je pretepena eno slikala v garderobi in slike obesala po mestu... Zakaj je pa to nardila pa ni napisano... Sigurno pa se ni zjutraj zbudila in si to zazelela naredit iz veselja...
ta razlaga mi je fulll dobra.
kolk? 16 letnica? je fotkala drugo 16 letnico (pojma nimam kolk so stare ) in potem je te fotke naprintala in jih z selotejpom lepila po .... ma punca je za nagradit za extra trud, ker da si je delala stroške z printanjem, nakupom selotejpa in škarij za rezanje le tega ( menda ne mislite, da bo riskirala zlomljen noht )
pa dobr no, naj ji kdo pove za internet in da naj tam objavlja ....

• Všeč mi je
Reactions: turbobitch

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
So povedali, da je tepena stara 13, ker pa so bili iz vec sol, so zgleda poklicale ostale na "pomoc".

kemb

Majstr
7. okt 2018
799
818
93
Žal ima tastardec prav. Dokler je nasilje v razredu osnovne šole (zadnje trijade ze težje), se da zadeve rešiti v okviru šole in staršev. Seveda, če je učitelj pravi in ne olepšuje zadev, starši pa so realni. Tako se je pri mojih zadeve rešilo.

Ko pa je enkrat srednja šola, je to precej težje. Da se pa to realno reši s prijavo, je pa skoraj čudež oziroma misija nemogoče. Sploh, če so barabini hčerke ali pa sincki bogatih vplivnih staršev..

kemb

Majstr
7. okt 2018
799
818
93
Kam pa? A Slovenski sodniji se splača kaj prijavit?
Žal imaš prav. Dokler je nasilje v razredu osnovne šole (zadnje trijade ze težje), se da zadeve rešiti v okviru šole in staršev. Seveda, če je učitelj pravi in ne olepšuje zadev, starši pa so realni. Tako se je pri mojih zadeve rešilo.

Ko pa je enkrat srednja šola, je to precej težje. Da se pa to realno reši s prijavo, je pa skoraj čudež oziroma misija nemogoče. Sploh, če so barabini hčerke ali pa sincki bogatih vplivnih staršev..

In potem je tukaj še vpliv socialnih omrežij, ki tudi naredijo veliko škode....

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
Žal ima tastardec prav. Dokler je nasilje v razredu osnovne šole (zadnje trijade ze težje), se da zadeve rešiti v okviru šole in staršev. Seveda, če je učitelj pravi in ne olepšuje zadev, starši pa so realni. Tako se je pri mojih zadeve rešilo.

Takšne starše bi blo treba poslat psihiatru.