Sodelavci? Kakšni sodelavci?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kaj pa je storil, ko so mu sodelavci povedali, da bodo obvestili policijo?
Sodelavci? Kakšni sodelavci?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kaj pa je storil, ko so mu sodelavci povedali, da bodo obvestili policijo?
Sklepam da ima na oddelku sodelavce/ke. Torej kaj je storil, ko so mu osebe, katerim je razlagal kaj je storil (pa odloci se sedaj kaj je storil, ker na zacetku je razlagal da je slo za provokacijo), povedala, da nameravajo obvestiti policijo o tem kar jim je povedal?Citat:
Vsem na oddelku je govoril kaj je naredil, ja, in NI to prijavil in povedal prometnemu policistu, ki ga je ustavil na radar ob 5:45 zjutraj, dal pihat, in ga oglobil ker je 16 dni preteklo uporabni rok za zabojček "prve pomoči".....
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Preiskava bo mogoce pokazala resnico.
Bolj bi bil vesel raziskave koliko ljudi ubije drzava z abnormano dolgimi cakalnimi vrstami. In to ljudi ki redno mesecno placujejo prisilnino v zdravstveno blagajno.
Sej ne rabis teme spreminjat. Pa lahko se 100x omeniva prometnike in moj fijakarski pogled....pa lahko mi direkt napises da sem omejen policaj ki je naredil triletno poklicno. Ampak ko se bos izkasljal te bom ponovno prosil:Citat:
Uporabnik UniqUser pravi:
Poglej...kar se tiče tebe in tvojga policijskega "fjakarsgega pogleda na ta primer" imaš prav. Ker, pa gre za precedens na Slo. prostoru mi povej....napiši kakšni bodo argumenti oz. dokazi za kazensko ovadbo? Grožnje 87 let "stari teti" ki je je predpisal apaurin? Lej, če primer pogledaš iz širšega kota in se zaveš lobija UKC-ja in sploh slovenskega zdravstvenega sistema.....aja saj res ti prihajaš iz lobija, ki ste vodeni..........
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zgleda ni samo Radan "kriv":
http://www.zurnal24.si/zdravni...50456?undefined
Na POP TV pa so predstavili dokumente in dopisovanja s sodelavci, ki naj bi razkrivali, da je Radan sodelavcem že tožil, da je na oddelku najhuje z bolniki, ki umirajo. Ena zdravnica je po navedbah POP TV celo odklapljala aparate za dihanje in pustila, da so se bolniki zadušili. Pri tem pa sodeč po dokumentih ni bila edina. Omenili so tudi sestre, ki si v nočnem času niso upale klicati zdravnikov, saj so jih ti nadrli. Na oddelku naj bi dobile tudi navodila, naj se lažejo o tem, da imajo poln oddelek in da ne sprejemajo bolnikov. To pa naj bi počeli tudi drugi intenzivni oddelki, ki ne želijo sprejemati nevroloških bolnikov.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Samo malo. Tip je najprej javno govoril o provokaciji. Da je provociral. Nato je bilo zbranih dovolj dokazov da je bil utemeljeno osumljen 7 ubojev. In zdej on ven hodi z nekimi napakami v zdravstvu. Vse lepo in prav ce se bo se kaj drugega zraven razkrilo in uredilo. Ampak tip je precej nekredibilen potem ko s to zgodbo pride ven sele ko mu gre res za nohte in se ugotovi da je bila zgodba o provokaciji le zgodba. In kot drugo ni videti da bi ga to skrbelo, saj je s temi podatki prisel ven sele sedaj ko gre njemu slabo.
To seveda ni res. Ce pogledas primer bavcar - pravnomocno obsojen. Sicer mu odlagajo prestajanje ampak kar se dokazov tice primer stoji. Isto srot. In ostali primeri krvnih deliktov (da bomo vsaj iste stvari primerjali). No saj bomo videli kako in kaj - jaz podrobnosti ovadbe ne poznam, vem pa za dolocene detajle ki mocno postavljajo pod vprasaj dolocene trditve po zacetku afere.Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Samo malo. Tip je najprej javno govoril o provokaciji. Da je provociral. Nato je bilo zbranih dovolj dokazov da je bil utemeljeno osumljen 7 ubojev. In zdej on ven hodi z nekimi napakami v zdravstvu. Vse lepo in prav ce se bo se kaj drugega zraven razkrilo in uredilo. Ampak tip je precej nekredibilen potem ko s to zgodbo pride ven sele ko mu gre res za nohte in se ugotovi da je bila zgodba o provokaciji le zgodba. In kot drugo ni videti da bi ga to skrbelo, saj je s temi podatki prisel ven sele sedaj ko gre njemu slabo.
DALEČ od tega, da zagovarjam početje Radana (to sem že en post nazaj napisal), ampak zbiranje dokazov in utemeljen sum je v Sloveniji za višji sloj "kar neki". Še čisto vsi taveliki so uspeli "dokazati" da so policaji, preiskovalci, tožilci,... eni papki, ki zadev ne znajo pravilno spraviti skupaj. In širša javnost si hitro ustvari mnenje o teh "dokazih".
Pa načeloma spet po moji oceni ti preiskovalci, tožilci,... niso čisto sami krivi za to. Če se ti nasproti postavi ekipa vrhunskih odvetnikov, kaj boš sam?
Citat:
z psihološkega vidika je zadeva v zdravstvu _ZELO_ slabo urejena.
Če strojevodja koga povozi, takoj na bolniško in psihiatrično zdravljenje. Enako pri policajih ko pride do "akcije". Enako tudi pri kakšnih drugih tveganih poklicih. Pri zdravnikih, ki na dnevnem nivoju vidijo veliko hujše zadeve, pa tega seveda ni. Od njih se celo zahteva, da po krizni situaciji gredo kar direktno na novo intervencijo, medtem ko gredo ostali udeleženci k psihiatrom na pogovor