Zdaj bom pa jaz malo plavce "drkal"

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Sploh neves koliko policija pomaga. In ker neves, raje ne pisi takih bedarij. Jaz delam dosti z policijo in lahko recem da so res v redu fantje, ki pa jih ljudje tudi izkoriscajo na veliko.
Nemores primerjat lokalne policije pa prometne (prometna pise kazni pa provide imajo...). In tukaj spet vsi mecete vse v isti kos. Ce je policaj pa ni dober.
bonk.gif

Ce bi se drzali zakonov glede sirene bi tulili 24/7 (policija, gasilci, resevalci). Men verjem.
smirk-1.gif
Samo potem bi spet bil kup pritozb, da policaj vozi z sireno ker je nekdo ukradel zvecilko - sorry, po zakonu je to nujno.

LP

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kaksen zgled neki? Zakaj
confused-1.gif

Kot ze povedano, potem naj vsi zdravniki hodijo na rekreacije in ne dezurajo ker to ni zdravo (delati 36ur zapored), naj ne jedo mastno, naj ne kadijo, pijejo...
bonk.gif

Vsak naj zase gleda. In policija vozi vozila z prednostjo in lahko je bil na nujni voznji brez luck. Ze ni bilo tako nujno. Kaj cudnegA? Cisto nic. Tudi praviloma naj nebi vozil z sireno ponoci in na avtocesti, isto sranje ce se lucke ugasnis. PA itak vozi specialno vozilo z prednostjo lahko ga seb na ku*ac parkira a nebo nic narobe.

Bonitete fantje, tako kot vi "ircate" med sluzbo, tako kot v trgovini kupujete z 90% popusti, tako kot si rihtate poceni LCDje, poceni internet, racunalnik, kradete baker... Vsaka sluzba ima svoje bonitete. Sploh pa ni naloga policaja da bo na hisnem obisku se parking iskal
bonk.gif

Pa ko bo nekdo pri vas doma ropal stanovanje pa boste klicali policijo omenite se, naj slucajno ne parkira na zelenici
bonk.gif

LP

confused-1.gif

Problem tu je, da policaj krši pravila, katera naj bi sam enforcal. Ergo si zbija avtoriteto.

To kar sam opisuješ z bonitetami je pa neka balkanska logika.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kak pa ti veš da cela slovenija vozi prehitro?
Majstr indijanc, neboš verjel ampak, ko jaz peljem po cesti z najvišjo dovoljeno hitrostjo in me ostali prehitevajo, se da po indijanskem zakonu fizike zračunat, da tisti, ki me takrat prehiteva, vozi prehitro.
To je seveda za tvoje skromne možganske celice preveč za sprocesirat v doglednem času, zato vprašaj svojo mamo al pa sosedovega predšolskega Tinčeta, pa ti bo bolj nazorno in tvojemu IQ-ju primerno razložil.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Se da ugotovit tudi na podlagi kako hitro letijo bele črte po podu, zmerit se da celo po teh resničkah na betonskih stebrih,
ker so postavljeni v točnem razmaku. Pa še števec sem posnel. Kar pa vem da ni relevantno.
Aaaa, tako? Si pa prebrisan poba....
Se pravi, da si posnel števc polcajevega avtomobila takrat, ko jo je mim tebe pripihal?

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Se da ugotovit tudi na podlagi kako hitro letijo bele črte po podu, zmerit se da celo po teh resničkah na betonskih stebrih,
ker so postavljeni v točnem razmaku. Pa še števec sem posnel. Kar pa vem da ni relevantno.
Aaaa, tako? Si pa prebrisan poba....
Se pravi, da si posnel števc polcajevega avtomobila takrat, ko jo je mim tebe pripihal?

Ja, s kolegom sma sla 160, jaz sem držal kamero perajt, pa sma rekla, zdaj pa čakima da ga en policist pripiha mimo
bonk.gif

Mi2 sma letela 180, ko sma ga dohitela, in vozla za njim ene 2 minuti, posnetek je pa dolg 32 sekund.

Bom spravil na net, samo mam posneto na stari nokiji, kabl sploh nevem če ma ta nokia, tako da moram
prenest na nek telefon, ki bo to nato prenesel na rač. (ravno se mi zdaj da vstat, pa it kolega fehtarit za prenos)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se pravi večji prekrškar bo kazal greh manjšemu prekrškarju?
Ti si jo žgal 180 (najbrž še pijan za povrh) polcaj pa 170 in ti boš njemu očital da ga serje?

Kot bi cigan tarnal, da mu je nekdo bakren žleb iz šotora zmaknu, čeprav je jasno, da ga je že on prej nekomu.

Nazadnje urejeno:

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Tudi tebi ne bi škodoval kkšn kozarček šnopčka, da bi se začel obnašat malo bolj umirjeno, vsaj glede na svoja leta. Starost naj bi prinašala modrost, a v tvojem primeru je nekaj hudo, hudo narobe. Blagor ubogim.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Tudi tebi ne bi škodoval kkšn kozarček šnopčka, da bi se začel obnašat malo bolj umirjeno, vsaj glede na svoja leta. Starost naj bi prinašala modrost, a v tvojem primeru je nekaj hudo, hudo narobe. Blagor ubogim.
Kaj je tako hudo narobe, a da šnopca ne pijem?

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
jaz ti svetujem, da pustiš Policijo lepo pri miru in ne izzivaš...
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.